Το Nissan Ariya απέσπασε τη διάκριση “Editor’s Pick” στα δεύτερα ετήσια βραβεία αυτοκινήτου του Newsweek

Το Nissan Ariya απέσπασε τη διάκριση “Editor’s Pick” στα δεύτερα ετήσια βραβεία αυτοκινήτου του Newsweek
Το Nissan Ariya τιμήθηκε με τη διάκριση “Editor’s Pick” στα δεύτερα ετήσια βραβεία αυτοκινήτου του περιοδικού Newsweek. Το αμιγώς ηλεκτρικό crossover Ariya επιλέχθηκε για την συνολικό πακέτο που προσφέρει, την οδηγική του ικανότητα και τη συνολική του εμφάνιση.
Το βραβείο “Editor’s Pick” αποτελεί μια νέα προσθήκη στη φετινή σειρά βραβείων αυτοκινήτων του Newsweek. Προστέθηκε για να δώσει έμφαση σε οχήματα που ξεχωρίζουν και αξίζουν συνολικής αναγνώρισης.
“Το 2023 Ariya είναι ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Nissan, με την πιο πρόσφατη τεχνολογία συνδεσιμότητας, άνεσης, υποστήριξης οδηγού και ασφάλειας”, δήλωσε ο Mike Colleran, ανώτερος αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ και Πωλήσεων της Nissan στις ΗΠΑ. “Καθώς εργαζόμαστε για το μακροπρόθεσμο όραμά μας Ambition 2030, το Ariya είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός, στο ταξίδι μας προς την ηλεκτροκίνηση για όλους.”
Οι νικητές των βραβείων αυτοκινήτου του Newsweek, επιλέγονται με βάση τα χαρακτηριστικά, τις προδιαγραφές και τις εντυπώσεις οδήγησης. Τα βραβεία επικεντρώνονται επίσης στο τι είναι σημαντικό για τους αγοραστές σε κάθε κατηγορία οχημάτων.
Το Nissan Ariya είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό crossover της Nissan και προσφέρει απρόσκοπτη και χρηστική τεχνολογία που ενσωματώνει και εξυψώνει τις οδηγικές δυνατότητές του, με χαρακτηριστικά όπως η διαθέσιμη προηγμένη τεχνολογία υποστήριξης οδηγού ProPILOT Assist 2.0 και η στάνταρ ασύρματη ενσωμάτωση Apple CarPlay® και Alexa.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το συναρπαστικό Nissan Ariya στο https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/ariya-2021.html

Το Nissan Ariya απέσπασε τη διάκριση “Editor’s Pick” στα δεύτερα ετήσια βραβεία αυτοκινήτου του Newsweek gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: