Το νέο Citroën C5 X κέρδισε την εμπιστοσύνη των γυναικών στο “Best Large Car”

Το νέο C5 X, που κυκλοφόρησε στη χώρα μας στα τέλη του 2022, ήταν ο ηγέτης στην κατηγορία D των sedan το δεύτερο εξάμηνο του έτους, με περισσότερα από 45.000 αυτοκίνητα να έχουν παραδοθεί στην Ευρώπη και στην Κίνα. Το γαλλικό καινοτόμο και απόλυτα σύγχρονο αυτοκίνητο τιμήθηκε με το βραβείο “Best Large Car” από το WWCOTY (Women’s World Car Of The Year).

Η διεθνής κριτική επιτροπή που αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες ειδικούς στο χώρο της αυτοκίνησης απένειμαν στο Citroën C5 X το  βραβείο “Best Large Car”.Το βραβείο αναγνωρίζει την ασυναγώνιστη εμπειρία ευεξίας στην καμπίνα, μια μοναδική ιδέα εμφάνισης στο “σταυροδρόμι” πολλών κατηγοριών και την τολμηρή σχεδίαση.

Πρόκειται για μια κριτική επιτροπή που δημιουργήθηκε το 2009 από τη Sandy Myhre, για να επιτρέψει στις γυναίκες του κόσμου της αυτοκίνησης να εκφράσουν τις σκέψεις τους για τα νέα μοντέλα της αγοράς. Οι γυναίκες παίζουν συχνά ρόλο στην αγορά νέου αυτοκινήτου όταν δεν είναι μόνες τους στη λήψη αποφάσεων. Έχουν μια ξεχωριστή άποψη για τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία ενός αυτοκινήτου. Μια αποκλειστικά γυναικεία κριτική επιτροπή που αποτελείται από 63 δημοσιογράφους αυτοκινήτων, από 45 χώρες (συμπεριλαμβανομένης και της εκπροσώπου της χώρας μας), σε πέντε ηπείρους, έχει το δύσκολο έργο να επιλέξει τα καλύτερα αυτοκίνητα σε έξι κατηγορίες.

Τα διακριθέντα μοντέλα αντιπροσωπεύουν την αριστεία στην κατηγορία τους όσον αφορά την ασφάλεια, την οδήγηση, την άνεση, την τεχνολογία, τη σχεδίαση, την απόδοση, τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και τη σχέση ποιότητας/τιμής. Το νέο Citroën C5 X κέρδισε την κατηγορία “Best Large Car” και τώρα θα ανταγωνιστεί τους άλλους πέντε νικητές στον τελικό γύρο, από όπου θα προκύψει ο μεγάλος νικητής που θα πάρει τον τίτλο του WWCOTY. Το αποτέλεσμα της τελικής ψηφοφορίας, θα ανακοινωθεί στις 8 Μαρτίου, που είναι και η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Το νέο C5 X συμμετέχει πλήρως στην επιτάχυνση του εξηλεκτρισμού της μάρκας, καθώς το 60% των πωλήσεών του, αφορούν την plug-in υβριδική του εκδοχή. Το ποσοστό αυτό αναμένεται να αυξηθεί έτι περαιτέρω, με την άφιξη μιας πιο προσιτής υβριδικής εκδοχής, της 180 ë-EAT8 Plug-in Hybrid.

Το νέο C5 X συνδυάζει την κομψότητα και τον δυναμισμό ενός Shooting Brake, την πρακτικότητα ενός Station Wagon, την ευελιξία, τη διάθεση για περιπέτεια αλλά και την ανυψωμένη θέση οδήγησης ενός SUV. Όλα αυτά, εξασφαλίζοντας απαράμιλλη άνεση χάρη στα καθίσματα Citroën Advanced Comfort και την ενεργή ανάρτηση Citroën Advanced Comfort.

Το νέο C5 X είναι μια αληθινή πρόσκληση για να ταξιδέψει κανείς με απόλυτη ηρεμία. Προσφέρει τεχνολογίες αιχμής για την καλύτερη δυνατή εμπειρία εντός του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένης της 21” οθόνης Extended Head Up Display και του ολοκαίνουργιου συστήματος πληροφοριών My Citroën Drive Plus με αναγνώριση φυσικής ομιλίας και οθόνη αφής 12 ιντσών.

Το νέο Citroën C5 X κέρδισε την εμπιστοσύνη των γυναικών στο “Best Large Car” gr.

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: