Το κόλπο για να εξοικονομήσετε χώρο στο μπάνιο σας

Εάν έχετε μικρό μπάνιο και έλλειψη αποθηκευτικών χώρων υπάρχει ένα έξυπνο κόλπο το οποίο θα σας βοηθήσει να «δημιουργήσετε» τον απαραιτητο χώρο που έχετε ανάγκη.

Αυτό δεν είναι άλλο από έναν καλόγερο ρούχων, ο οποίος συνήθως τοποθετείται στην είσοδο του σπιτιού. Ωστόσο, ένας καλόγερος είναι χρήσιμος σχεδόν σε κάθε δωμάτιο, πόσο μάλλον σε στενούς χώρους, όπως το μπάνιο, που χρειάζεστε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, λοιπόν, ο καλόγερος αποτελεί και ένα έξυπνο κόλπο για περισσότερες επιλογές αποθήκευσης, χωρίς να χρειαστεί να τρυπήσετε τα πλακάκια ή τους τοίχους του (στην περίπτωση που νοικιάζετε κάτι τέτοιο μάλιστα είναι και απαγορευτικό) για να κρεμάσετε το οτιδήποτε.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να κρεμάσετε στον καλόγερο μια σειρά από καλάθια -ψάθινα ή βαμβακερά- και τσάντες (για ομοιόμορφο αποτέλεσμα προτιμήστε στην ίδια απόχρωση) και μέσα σε αυτά να αποθηκεύσετε επιπλέον ρολά χαρτιού τουαλέτας, εφεδρικές πετσέτες, βούρτσες μαλλιών, προϊόντα ομορφιάς κ.α.

(?)

Πηγή: newsbeast.gr-paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: