«Το Κόκκινο Ποτάμι – Η συνέχεια»: Οι νέοι ήρωες που μπαίνουν στη σειρά (trailers)

Διαφήμιση – Advertisement

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022, στις 21:00, στο επεισόδιο 4, θα γνωρίσουμε και νέους ήρωες που μπαίνουν στη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι – Η συνέχεια»:

Νίκη (Εύα Σιμάτου)
Μία περήφανη Πόντια που έχασε την οικογένειά της από την βαρβαρότητα των Τούρκων. Από τότε, περιφέρεται στο Καραμπουρνάκι με ξεσπάσματα τρέλας, αλλά και στιγμές διαύγειας. Ακούραστος και συμπονετικός ο Λάζος, της συμπαραστέκεται και δημιουργείται ανάμεσά τους μία τρυφερή, ανθρώπινη σχέση. 
Μαρίνος Επιστάτης στο Καραμπουρνάκι (Αργύρης Αποστόλου)
Ένας φανατικός βασιλικός, ο οποίος εκτελεί τις εντολές του Χριστοδούλου εις βάρος των αθώων προσφύγων με απώτερο σκοπό την οικονομική εκμετάλλευση. 
Ναύαρχος Μπρίστολ – Ιστορικό πρόσωπο (Αργύρης Γκαγκάνης)
Είναι ο Ύπατος αρμοστής των ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη. Ένας σκληρός και ανάλγητος ανθέλληνας που πιστεύει ότι η χώρα του πρέπει να ταχθεί με τον Κεμάλ. 
Επιτελής Μπρίστολ (Παναγιώτης Γαβρέλας)
Το αντίθετο του Μπρίστολ, ένας ευαίσθητος άνθρωπος τον οποίο θα τον γνωρίσουμε καλύτερα σαν Πρόξενο στη Σμύρνη (Χόρτον). Σε μία ιστορική στιγμή βοήθησε να σωθεί κόσμος στην καταστροφή της Σμύρνης. 
Τάσος (Νίκος Μαυράκης)
Τύπος του υποκόσμου. Άνθρωπος του Σίμου, που συμμετέχει παράλληλα σε διάφορους τραμπουκισμούς στις συγκρούσεις του διχασμού. 
Ενωμοτάρχης (Δημήτρης Παπανικολάου)
Κλασσικός αξιωματικός της χωροφυλακής. Με καλά και κακά. Θέλει να υπηρετεί το νόμο, αλλά δεν αποφεύγει να κάνει και τα στραβά μάτια για ίδιον όφελος.

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: