«Το Κόκκινο Ποτάμι – Η συνέχεια»: Ο πρώτος κύκλος σε τέσσερις συναρπαστικές τηλεταινίες (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

Λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς του OPEN, «Το Κόκκινο Ποτάμι – Η συνέχεια», ξαναζούμε το πρώτο μέρος της συναρπαστικής ιστορίας μέσα από τέσσερις καθηλωτικές τηλεταινίες, από το Σάββατο 7 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο στις 22:00 στο OPEN. 

O πρώτος κύκλος της καθηλωτικής σειράς του Μανούσου Μανουσάκη έρχεται ξανά στις οθόνες μας και ζωντανεύει για ακόμα μία φορά τις μνήμες των ξεριζωμένων ηρώων μας, οι οποίοι προσπαθούν να σμίξουν με τις οικογένειές τους, να σταθούν στα πόδια τους και να κάνουν μία νέα αρχή. 
Το δύσκολο ταξίδι της Ιφιγένειας, η ελπίδα της για τους δικούς της ανθρώπους, οι πρόσφυγες που πηγαίνουν στο Καραμπουρνάκι, οι κακουχίες που αντιμετωπίζουν, τα πολιτικά παιχνίδια των Μεγάλων Δυνάμεων και όχι μόνο, συνθέτουν την ιστορία του πρώτου κύκλου της αγαπημένης δραματικής σειράς. 
Στον πολυαναμενόμενο  δεύτερο κύκλο, που θα απολαύσουμε  από τον Φεβρουάριο, το ταξίδι των πρωταγωνιστών θα συνεχιστεί ακόμα πιο περιπετειώδες και μαζί με τις δικές τους ιστορίες θα γνωρίσουμε καλύτερα και την Ιστορία του Ελληνισμού. 

Ο πρώτος κύκλος της δραματικής σειράς του OPEN σε τέσσερις συναρπαστικές τηλεταινίες, κάθε Σάββατο στις 22:00 στο OPEN. 
Τα νέα επεισόδια έρχονται τον Φεβρουάριο στο OPEN. 
Το τραγούδι των τίτλων, «Δυό Επιστροφές», σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους Κώστα Μπαλαχούτη, ερμηνεύουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Μελίνα Ασλανίδου. Το soundtrack κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: