Το κίτρινο γίνεται λευκό!

Η καινούρια χρονιά βρίσκει την Kärcher Greece με μια ανατρεπτική αλλαγή χρώματος στις συσκευές εσωτερικού καθαρισμού. Μια αλλαγή που αφήνει πίσω της το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα που έχει ταυτιστεί η Kärcher και συνεχίζει να γράφει ιστορία στα συστήματα καθαρισμού με διαφορετικό χρώμα. Το κίτρινο γίνεται λευκό.

Το εμβληματικό κίτρινο χρώμα γίνεται λευκό στις συσκευές καθαρισμού εσωτερικών χώρων. Τα μηχανήματα εσωτερικού χώρου, όπως οι ηλεκτρικές σκούπες, οι ατμοκαθαριστές, οι ηλεκτρικές σφουγγαρίστρες, τα σκουπάκια χειρός αλλά και όλα τα υπόλοιπα indoor προϊόντα της Kärcher πλέον ταιριάζουν και χρωματικά σε κάθε διαφορετικό στυλ σπιτιού, καθώς το ουδέτερο λευκό χρώμα ανταποκρίνεται σε κάθε αισθητική, απαντώντας ταυτόχρονα σε κάθε απαιτητική ανάγκη καθαρισμού. Η αλλαγή αυτή οφείλεται σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Kärcher όπου διαπιστώθηκε πως το μεγαλύτερο ποσοστό των καταναλωτών έχουν προτίμηση στις συσκευές εσωτερικού χώρου χρώματος λευκού. Τα έντονα χρώματα, όπως το κίτρινο, αποτελούν δημοφιλή επιλογή στα μηχανήματα εξωτερικού χώρου. Η Kärcher, μια εταιρία που στρατηγικός της στόχος είναι η ικανοποίηση του πελάτη, τόσο από την εμπειρία καθαρισμού που λαμβάνει χρησιμοποιώντας τα εξελιγμένα και καινοτόμα μηχανήματα της, όσο και για το αισθητικό αποτέλεσμα, αξιοποίησε τα αποτελέσματα της έρευνας και προχώρησε σε αυτή την πρωτοποριακή απόφαση για την εταιρία. 

Η Kärcher Greece, για πάνω από 30 χρόνια που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά, προσφέρει λύσεις για κάθε δύσκολη εργασία καθαρισμού, μέσα από μηχανήματα κορυφαίας τεχνολογίας. Ο απόλυτος ειδικός σε συστήματα Επαγγελματικού & Οικιακού Εξοπλισμού Καθαριότητας συνεχίζει να εξελίσσει τόσο τα προϊόντα της, όσο και να βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές. 

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα λευκά indoor μηχανήματα της Kärcher μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΕΛΛΑΔΑKärcher
Μοιράσου το άρθρο
Print

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: