Τι να αποφύγετε στη διατροφή σας εν όψει καλοκαιριού

Τι να αποφύγετε στη διατροφή σας εν όψει καλοκαιριού

Το σχεδόν ήρθε. Η σας καλεί και εσείς δεν αισθάνεστε ακόμα άνετα με το σώμα σας.Μερικές καθημερινές συνήθειες μπορούν να σας χαρίζουν αρκετές θερμίδες, χωρίς να το καταλαβαίνετε.

Τι κι αν καθημερινά επισκέπτεστε το γυμναστήριο, μερικές συνήθειες που έχουν σχεδόν όλοι οι άνθρωποι κοστίζουν το βάρος σας και τα περιττά παχάκια.

Ακολουθούν μερικά tips για πιο υγιεινή διατροφή και τι διατροφικά  λάθη να αποφύγετε.

Πρωινό: Όταν δεν τρώτε πρωινό πεινάτε περισσότερο με στην ημέρα, με αποτέλεσμα να τρώτε ανθυγιεινές επιλογές.

Το υγιεινό πρωινό σας δίνει ενέργεια και σας κρατάει χορτάτους όλη ημέρα. Οι περισσότεροι γυμναστές και διατροφολόγοι επισυνάπτουν την προσοχή όλων, να τρώμε πρωινό.

Νερό: Να είστε σίγουροι ότι έχετε ανά πάσα στιγμή νερό μαζί σας. Αντικαταστήστε αναψυκτικά, χυμούς με ζάχαρη ακόμα και μία σόδα με το νερό. Ενεργοποιεί το μεταβολισμό σας, καίει το λίπος και σας φουσκώνει.

Snack πριν πριν από κυρίως γεύμα: Τα snacks είναι απαραίτητα για το χάσιμο βάρους. Πρέπει όμως να καταναλώνονται ενδιάμεσα και όχι αμέσως μετά ή πριν το φαγητό. Τότε χαρίζουν περιττές θερμίδες, ακόμα και αν είναι άκρως υγιεινά.

Μεγάλο δείπνο: Μην ξεχνάτε ότι το δείπνο σας πρέπει να είναι ελαφρύ και λίγο. Όταν κοιμάστε δεν κάνετε αρκετές καύσεις, με αποτέλεσμα να αποθηκεύεται ό,τι τρώτε σαν λίπος.

Τι να αποφύγετε στη διατροφή σας εν όψει καλοκαιριού Τι να αποφύγετε στη διατροφή σας εν όψει καλοκαιριού

Τι να αποφύγετε στη διατροφή σας εν όψει καλοκαιριού

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: