Θεσσαλονικιά γυπαετός για Στέιθαμ: «Αν έτρωγε τα ντολμαδάκια μου θα με παντρευόταν!»

Θεσσαλονικιά γυπαετός για Στέιθαμ: «Αν έτρωγε τα ντολμαδάκια μου θα με παντρευόταν!»Η αντίδρασή της όταν συνάντησε τον Jason Statham στα παρασκήνια των γυρισμάτων της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» έγινε viral. Το βίντεο που ανέβασε η Θεσσαλονικιά στο TikTok έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές με την ίδια να αποκαλύπτει πώς κατάφερε να φτάσει σε απόσταση αναπνοής από τον διάσημο ηθοποιό.

Όπως αποκάλυψε, ανήκει στην ομάδα που έχει αναλάβει την τροφοδοσία των συντελεστών. «Μην σας πω πως πήρα τη δουλειά μόνο και μόνο για να δω τον Τζέισον Στέιθαμ» λέει η ίδια μιλώντας στον OPEN.

«Μας έλεγαν από την αρχή πως δεν μπορούμε να συναντήσουμε τους ηθοποιούς γιατί τα μέτρα είναι αυστηρά» συνεχίζει και αποκαλύπτει το πως κατάφερε να τον εντοπίσει. «Οδηγούσα το αυτοκίνητο και κάναμε βόλτα στα σκηνικά. Ξαφνικά που λέει η ανιψιά μου “ο Τζέισον”. Τον πλησίασα στα 20 μέτρα και άρχισα να του φωνάζω. Δεν ξέρω και καλά αγγλικά, αλλά η αντίδρασή του ήταν πολύ γλυκιά. Το βίντεο που δημοσίευσα και τράβηξε η ανιψιά μου, είναι μόνο το τέλος».Όσο για τις… πραγματικές προθέσεις; «Ήθελα να του κάνω ντολμαδάκια, αλλά δεν με άφηναν να τα πάω λόγω κορωνοϊού. Αν τα έτρωγε τώρα θα με… παντρευόταν»!

Δείτε το βίντεο:

(?)

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: