Θεσσαλονίκη: Χωρίς νερό το κέντρο της πόλης μετά από διαρροή σε κεντρικό αγωγό της ΕΥΑΘ

Έντονα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι πολλών περιοχών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά από διαρροή σε κεντρικό αγωγό Φ600 της ΕΥΑΘ ΑΕ, σήμερα το πρωί.

Τα συνεργεία της εταιρείας εργάζονται πυρετωδώς και πραγματοποιούν ειδικές διευθετήσεις για να υπάρξει νωρίτερα η αποκατάσταση της βλάβης, που μέχρι στιγμής εκτιμάται ότι θα συμβεί στις 20:00.

Από τις 14:00 το μεσημέρι προβλήματα υδροδότησης αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στις περιοχές της Νεάπολης, Παλαιάς Λαχαναγοράς, Αγίου Δημητρίου, Βαρδαρίου, Κασσάνδρου, Άνω Πόλης και σε όλες τις παρακείμενες οδούς και η ΕΥΑΘ ΑΕ δίνει εκτιμώμενο χρόνο αποκατάστασης υδροδότησης στις 20:00. Τονίζεται ότι από το πρόβλημα και τη διαρροή είχε πλημμυρίσει η περιοχή στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, χωρίς νερό έχει μείνει η περιοχή γύρω από τις οδούς Θεμιστοκλέους και Παρμενίωνος στο δήμο ΚορδελιούΕυόσμου με εκτιμώμενο χρόνο αποκατάστασης υδροδότησης στις 16:00. Επίσης, χωρίς νερό έχει μείνει η περιοχή Αμπελοκήπων-Μενεμένης/Κρυστάλλη και όλες οι παρακείμενες οδούς, με εκτιμώμενο χρόνο αποκατάστασης τις 18.00. Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τις βλάβες και τους χρόνους αποκατάστασης στην ιστοσελίδα της ΕΥΑΘ ΑΕ και συγκεκριμένα στη διεύθυνση https://vlaves.eyath.gr/wpTemporaryCut_v4.asp.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: