Θεσσαλονίκη: «Ο αστυνομικός έχει παιδιά, τα σκέφτηκε την ώρα που πυροβόλησε το δικό μου;» λέει ο πατέρας του 16χρονου

Να τιμωρηθεί ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον γιο του και να μπει στη φυλακή, ζητά ο πατέρας του 16χρονου Ρομά από τη Θεσσαλονίκη.

«Θέλουμε Δικαιοσύνη» υπογράμμισε ο Παύλος Φραγκούλης μιλώντας στον ΑΝΤ1. Η κατάσταση του γιου του, όπως είπε, παραμένει σταθερή και η ζωή του κινδυνεύει.

Μιλώντας για το επεισόδιο με τον πυροβολισμό, ο πατέρας του 16χρονου υποστήριξε ότι οι αστυνομικοί θα μπορούσαν να τον σταματήσουν με κάποιον άλλον τρόπο.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-covrj4jer6ux)

Όπως τόνισε, από τα βίντεο που έχουν δει, «ο γιος μου μόλις πέρασε από το πρατήριο, έκανε στροφή 180 μοιρών και ερχόταν στο σπίτι… Άνοιξε ταχύτητα ο γιος μου, συμφωνώ, αλλά υπήρχαν πολύ άλλοι τρόποι να τον κάνουν να σταματήσει, όχι να τον σκοτώσουν»

«Έχει δύο παιδιά. Από την ώρα που πήγε να πυροβολήσει το δικό μου το παιδί, σκέφτηκε τα παιδιά του; Σκέφτηκε τα δικά του παιδιά;», πρόσθεσε μιλώντας για τον αστυνομικό και υποστήριξε ότι «γνώριζαν ποιος υπήρχε μέσα στο αυτοκίνητο».

«Σταματήστε τα επεισόδια»

Την ίδια ώρα, έκκληση απηύθυνε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Ρομά «Μέγας Αλέξανδρος» Παναγιώτης Σαμπάνης προς τους διαμαρτυρόμενους για τον πυροβολισμό 16χρονου να σταματήσουν τα επεισόδια.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε: «Σήμερα είναι ήρεμα τα πράγματα. Ήμασταν σε διαβούλευση με τα τοπικά σωματεία να σταματήσουν τα επεισόδια. Αυτό κάνει κακό και στο παιδί και στην οικογένεια».


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-covrj4jtbmhl)

«Αυτή τη στιγμή ηρεμούμε τον κόσμο να μην ξαναγίνουν επεισόδια», πρόσθεσε.

Όπως είπε, η κατάσταση του 16χρονου είναι κρίσιμη. «Μόνο ένα θαύμα θα σώσει το παιδί. Η κατάστασή του είναι δύσκολη», επεσήμανε.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: