Θεσσαλονίκη: Γυναίκα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι μέσα στο ασθενοφόρο καθ’ οδόν για το νοσοκομείο

Ένα υγιέστατο αγοράκι γέννησε την Παρασκευή το βράδυ, μέσα στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθ΄ οδόν για το νοσοκομείο μία γυναίκα στη Θεσσαλονίκη.

Συμφωνα με το Thestival.gr και όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους στο Facebook οι “Ιατροί ΕΚΑΒ”, χθες περίπου στις 11:00 το βράδυ το Τ/Κ του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης δέχτηκε κλήση για επίτοκο νέα γυναίκα με αναφερόμενες συχνές ωδίνες τοκετού.

Άμεσα η κλήση διαβιβάστηκε σε συμβατικό ασθενοφόρο (με κωδικό Α5) και έσπευσε στο σπίτι της εγκύου για να την παραλάβει και να την μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Μετά την παραλαβή, καθ’ οδόν για το νοσοκομείο, ο τοκετός εξελίχθηκε και μέσα σε λίγα λεπτά γεννήθηκε μέσα στο ασθενοφόρο με την υποστήριξη και την συνδρομή των διασωστών του ΕΚΑΒ ένα υγιέστατο αγοράκι.

Όπως αναφέρει η ανάρτηση, κατά την διάρκεια του τοκετού τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα και ζητήθηκε συνδρομή Κινητής Ιατρικής Μονάδας.

Η νέα μαμά και το μωράκι διακομίστηκαν στο εφημερεύων νοσοκομείο και είναι και οι δύο πολύ καλά στην υγεία τους.

«Θέλουμε να τους ευχηθούμε να είναι σύντομα στο σπίτι τους και να έχουν μια ζωή γεμάτη τύχη, χαρά και χαμόγελα!

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας, που με άψογο επαγγελματισμό διεκπεραίωσαν τον τοκετό και φρόντισαν όπως προβλέπεται, την μητέρα και το νεογνό», καταλήγει η ανάρτηση.

Στις 16/02/2024, περίπου 23.00 το βράδυ το Τ/Κ του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης δέχτηκε κλήση για επίτοκο νέα γυναίκα με…

ed by Ιατροί Εκαβ on Saturday, February 17, 2024

ΕΛΛΑΔΑασθενοφορογεννηση μωρουΘεσσαλονικη
Μοιράσου το άρθρο
Print

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: