Θέλει να τρώει ωμό κοτόπουλο καθημερινά για 100 μέρες ή μέχρι να καταλήξει στο νοσοκομείο

Η κατανάλωση ωμού κοτόπουλου μπορεί να απαγορεύεται από τους γιατρούς, γιατί ενέχει ο κίνδυνος σαλμονέλας, αλλά ένας άνδρας αποφάσισε να τρώει καθημερινά για 100 μέρες ή μέχρι να αρρωστήσει και να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Ο vlogger που ονομάζεται John είναι γνωστός στα social media, επειδή δοκιμάζει διάφορες διατροφικές συνήθειες, με ορισμένες να είναι παράξενες. Παραδείγματος χάριν, έχει δοκιμάσει να τρέφεται για μεγάλο χρονικό διάστημα μόνο με vegan διατροφή, ή να τρώει μόνο ωμό κρέας.

Σύμφωνα με τη New York αυτή τη φορά πειραματίζεται με το ωμό κοτόπουλο και στο διαδίκτυο αναρτά υλικό με τα γεύματα που καταναλώνει. Μέχρι στιγμής βρίσκεται στη 28η μέρα της δοκιμασίας του και αναφέρει πως δεν έχει αρρωστήσει.

@therawchickenexperiment

Replying to @mrknew

♬ original sound – Raw Chicken Experiment

«Μου αρέσουν οι προκλήσεις, έχουν πλάκα», είπε για την περίεργη απόφαση που πήρε και ισχυρίστηκε ότι αγοράζει το κοτόπουλο από μια φάρμα δίπλα στο σπίτι του, η οποία δεν χρησιμοποιεί συνθετικές τροφές ή φάρμακα στα ζώα που εκτρέφει.

Έτσι, θεωρεί πως εξαλείφει τον κίνδυνο σαλμονέλας ή άλλων ασθενειών που θα μπορούσε να πάθει από την κατανάλωση ωμού κοτόπουλου.

@therawchickenexperiment

Replying to @j_nasty_t

♬ Little Things – Adrian Berenguer

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙκοτοπουλο
Μοιράσου το άρθρο
Print

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: