Θέλει να πάει σε κηδεία με αυτό το αποκαλυπτικό φόρεμα – «Ο θείος μου θα είχε αναστηθεί αν εμφανιζόμουν έτσι»

Ένα μοντέλο που διαφημίσει την εταιρεία ρούχων του στο διαδίκτυο έγινε viral, γιατί φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα που τονίζει το στήθος της και ανέφερε ότι είναι η καταλληλότερη εμφάνιση για να βάλει κάποιος σε κηδεία.

Η γυναίκα που διατηρεί λογαριασμό στο TikTok με το όνομα EdgyLittlePieces έβαλε ένα μαύρο φόρεμα με λεπτές τιράντες που σταυρώνουν στο λαιμό και τονίζουν το στήθος της, ενώ ανέβασε και σχετικό βίντεο με το οποίο προωθεί τη δημιουργία της, σύμφωνα με τη ny.com.

«Είναι εξαιρετικά μέτριο και καλυμμένο, επομένως είναι τέλειο για κηδεία», είπε και πρόσθεσε ότι «μπορείτε να σφίξετε τις τιράντες για να το κάνετε “σούπερ μέτριο” για την κηδεία και μετά να το χαλαρώσετε για πάρτι».

@edgylittlepieces

#onlyinmycalvins #foryou #fyp #fashion #outfit #outfitinspo #outfitideas

♬ original sound – Edgylittlepieces

Τα σχόλια λοιπόν έπεσαν «βροχή», με πολλούς χρήστες να κατακρίνουν την επιλογή της και να αναφέρουν πως είναι «τελείως ακατάλληλο» για μια τέτοια περίσταση.

«Ο θείος μου θα είχε αναστηθεί αν εμφανιζόμουν έτσι», έγραψε ένας χρήστης και ένας άλλος πρόσθεσε πως «εγώ θα ήμουν στο φέρετρο, αν έβαζα αυτό το φόρεμα».

Παρόλα αυτά, το αμερικανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι μερικοί χρήστες αντιλήφθηκαν το αστείο του μοντέλου για να προωθήσει το ρούχο και γέλασαν με την ανάρτηση της.

«Το γεγονός ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι μιλάς σοβαρά είναι αστείο. Φαίνεσαι καταπληκτική όμως», ανέφερε ένας χρήστης του TikTok.

@edgylittlepieces

Reply to @blush_tulip #foryou #fyp #foryoupage #outfit #outfitinspo #fashion #ootd #boutique

♬ original sound – Edgylittlepieces

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙγυναικακηδειαφορεμα

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: