Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα – Μάνος Δασκαλάκης: Αν χρειαστεί, θα δώσω το ηχητικό μήνυμα με τις απειλές της Ρούλας στη Δικαιοσύνη

Στο β’ μέρος της συνέντευξής του στην Αγγελική Νικολούλη, ο Μάνος Δασκαλάκης διερωτάται γιατί οι γιατροί και οι ιατροδικαστές δεν μίλησαν όταν έπρεπε, επιμένοντας ότι ο ίδιος δεν είχε καταλάβει τίποτα — «Το πανάκι με το αίμα μου το δικαιολογήσανε ότι ήταν υγρό από τους πνεύμονες» λέει για τον χαμο της Ίριδας

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη προβάλλεται απόψε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», στο MEGA.

«Τότε τι κάνανε οι γιατροί, τώρα μιλάνε όλοι, τότε γιατί δεν είπαν κάτι; Γιατί κοιτάνε όλοι να βγάλουν την ουρά τους απ’ έξω…» ανέφερε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Επέμεινε ότι ο ίδιος δεν είχε αντιληφθεί κάτι.

Είπε ακόμη ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου συνήθιζε να τραβάει πολλά βίντεο με τα παιδιά.

«Η Ρούλα σπάραζε, εγώ έπεσα κάτω, δεν μπορούσα να το πιστέψω» είπε, αναφερόμενος στις αντιδράσεις του ζευγαριού, όταν πέθανε η μόλις έξι μηνών Ίριδα. «Ρώτησα την Τζωρτζίνα αν είδε κάτι» είπε ακόμη, όμως εκείνη δεν είχε δει τίποτα, ανέφερε, σχετικά με την ημέρα που «έφυγε» το μωρό, η Ίριδα.

«Το πανάκι με το αίμα μου το δικαιολογήσανε ότι ήταν υγρό από τους πνεύμονες» είπε ακόμη, αναφερόμενος σε όσα του είπε η παθολογοανατόμος (σ.σ. για το πανάκι της Ίριδας).

Αναφερόμενος στις απειλές που δεχόταν ο ίδιος από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, είπε ότι, αν χρειαστεί, θα δώσει το σχετικό ηχητικό μήνυμα στη Δικαιoσύνη.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: