Θάνατος τριών παιδιών: Ο Μάνος Δασκαλάκης αναγνωρίζει τη φωνή της Ρούλας Πισπιρίγκου πίσω από τα ανώνυμα τηλεφωνήματα

Η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη δηλώνει ότι αναγνωρίζει με βεβαιότητα τη φωνή της γυναίκας που τηλεφωνεί με αλλοιωμένη φωνή σε τηλεοπτικές εκπομπές και στοχοποιεί τον 30χρονο πατέρα

Τη φωνή της Ρούλας Πισπιρίγκου αναγνωρίζει η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη πίσω από ανώνυμα τηλεφωνήματα που τον έβαζαν στο «κάδρο» των υπόπτων.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου, η πλευρά του 30χρονου πατέρα δηλώνει με βεβαιότητα πως η φωνή ανήκει στην 33χρονη κατηγορούμενη.

Είχαν προηγηθεί δύο τηλεφωνήματα σε τηλεοπτικές εκπομπές, ένας στς 15 και ένα στις 25 Μαρτίου, στα οποία  μια «μυστυριώδης» γυναίκα  με αλλοιωμένη φωνή λέει χαρακτηριστικά ότι επιρρίπτει την ευθύνη για τη δολοφονία των τριών παιδιών στον Μάνο Δασκαλάκη.  «Γιατί αυτός ξέρει τι απέγιναν τα παιδιά του», «Σώστε τη ψυχή των παιδιών αυτών» φέρεται να έλεγε η γυναίκα στο τηλέφωνο.

Οι αστυνομικές Αρχές δηλώνουν πως μπορεί να επιβεβαιωθεί αυτό μέσω έρευνας στα αστυνομικά εργαστήρια παρά την αλλοίωση της φωνής.

Σημειώνεται πως εκείνη την περίοδο, ο Μάνος Δασκαλάκης υπερασπιζόταν τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ωστόσο φέρεται να είχε πει σε οικείους του πως μπορεί να το κάνει σε ορισμένα σημεία αναφορικά με την Τζωρτζίνα και όχι στο σύνολο της υπόθεσης, καθώς ο ίδιος ήταν απών σε πολλές στιγμές.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: