Τα «Τρία Μίλια» επιστρέφουν στο Star – Τα νέα πρόσωπα (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

Τα «Τρία Μίλια» επιστρέφουν στο STAR με τον δεύτερο κύκλο, που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, στις 17:30 το απόγευμα.

Στον Β” κύκλο, όλοι οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με το παρελθόν τους, με τις επιλογές τους, με αναπάντεχες αποκαλύψεις αλλά και με τον έpωτα, που σημαδεύει κάθε πτυχή της ζωής!
Φιλίες και σχέσεις ανατρέπονται και επαναπροσδιορίζονται και οι αληθινές προθέσεις βγαίνουν στην επιφάνεια! Νέα πρόσωπα ταράζουν τη φαινομενική ηρεμία του όμορφου νησιού και των κατοίκων του, με ποικίλες επιπτώσεις.
Ο έpωτας, το μυστήριο, αλλά και το χιούμορ εναλλάσσονται και αποκτούν αντιστοιχίες με την κομβική απόσταση της σειράς: Τα τρία μίλια!
Στη σειρά προστίθενται δύο νέα πρόσωπα. Η οινολόγος Μάνια Φιλίππου και ο ταχυδρόμος Χρόνης Αποστόλου, εντάσσονται στην κοινωνία της Δρακονήσου και πυροδοτούν νέες εξελίξεις! Το ρόλο του Χρόνη υποδύεται ο  Πρόδρομος Τοσουνίδης και το ρόλο της Μάνιας η Κατερίνα Νικολοπούλου.
Χρόνης Αποστόλου, ο ταχυδρόμος
Ο Χρόνης κατάγεται από το διπλανό νησί, αλλά βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια στη Δρακόνησο. Έχει μείνει ο μοναδικός ταχυδρόμος του νησιού και αναγκάζεται να πηγαινοέρχεται όλη την ημέρα παντού, για να τους εξυπηρετήσει όλους. Είναι κουτσομπόλης και περίεργος. Κάθε φορά που παραδίδει ένα γράμμα, περιμένει μέχρι ο παραλήπτης του να το ανοίξει και να το διαβάσει μπροστά του, ώστε να μάθει τι λέει. Είναι όμως καλοκάγαθος και προσφέρεται να βοηθήσει όπου μπορεί. Δε σταματάει να αναφέρεται στη μητέρα του, την οποία θεωρεί την εξυπνότερη και σοφότερη γυναίκα του κόσμου!
Μάνια Φιλίππου, η οινολόγος
Μια δυναμική γυναίκα, που κατάγεται από τη Δρακόνησο, σπούδασε οινολογία στη Γαλλία και επέστρεψε στο νησί για να αναλάβει το οικογενειακό οινοποιείο. Γνωρίζεται με τη Φωτεινή και γίνονται πολύ καλές φίλες. Η Μάνια εκτιμάει τον αλτρουισμό της, ενώ η Φωτεινή θαυμάζει τον ευθύ και τολμηρό χαρακτήρα της. Η Μάνια έμαθε από τον πατέρα της πως όταν θέλει κάτι στη ζωή, πρέπει να το διεκδικεί δυναμικά. Αυτό θα συμβεί και με τον Μιχάλη, από τον οποίο γοητεύεται μόλις τον γνωρίζει. Έτσι, η φιλία της με τη Φωτεινή θα δοκιμαστεί, όπως και οι αντοχές και των δυο τους.

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: