Τα φώτα της δημοσιότητας στο αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer – Μέχρι τις 2 Ιανουαρίου θα βρίσκεται στο «Golden Hall».

Το ολοκαίνουργιο, αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer είναι το «αστέρι» των φετινών γιορτών που λάμπει σε περίοπτη θέση στο εμπορικό κέντρο «Golden Hall». Εκεί, το εντυπωσιακό crossover, θα βρίσκεται έως και τις 2 Ιανουαρίου 2024.

Η Χριστουγεννιάτικη έκπληξη της Ford Motor Ελλάς δεν πέρασε απαρατήρητη. Το νέο πολυτελές EV εγκαινιάζει μια νέα εποχή στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο της ηλεκτρικής κινητικότητας. Και δεν είναι μόνο αυτό. Η ιδέα να μπορούν οι επισκέπτες να τραβήξουν την οικογενειακή τους φωτογραφία μπροστά από το Explorer, το ηλεκτρικό crossover , με εικονικό φόντο από διάφορα μέρη της Γης, εντυπωσίασε και συζητήθηκε.

Οι σύγχρονοι «εξερευνητές» του βρίσκονται στο πνεύμα του επικού ταξιδιού «Charge Around The Globe» της εξερευνήτριας και δημιουργού ταξιδιωτικού περιεχομένου Lexie Alford (@LexieLimitless) γύρω από τον κόσμο, το οποίο  ξεκίνησε μαζί με το νέο Ford Explorer τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Δείτε τις φωτογραφίες με το χριστουγεννιάτικο φόντο

Μετά τις αναμνηστικές φωτογραφίες οι επισκέπτες το Explorer ανοίγει τις πόρτες του για να ξεναγηθούν οι επισκέπτες στο φιλόξενο εσωτερικό του. Βασικοί πρωταγωνιστές είναι η πολυτέλεια, η κορυφαία άνεση, οι μεγάλοι χώροι, το σύγχρονο ντιζάιν και τα προηγμένα συστήματα συνδεσιμότητας της Ford.

Τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στα μυστικά του νέου Ford Explorer όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ενημερωθούν διεξοδικά από το εξειδικευμένο προσωπικό της Ford Motor Ελλάς για κάθε πτυχή του αυτοκινήτου — από τη σχεδίασή του που αποτυπώνει το πνεύμα και το δυναμικό στυλ του εμβληματικού αμερικανικού SUV της Ford στη νέα ηλεκτρική εποχή, τη δυνατότητα ταχείας φόρτισης από 10 — 80% σε μόλις 25 λεπτά και όλες τις λεπτομέρειες για την κινητή οθόνη αφής των 15 ιντσών η οποία μπορεί να μετακινείται εξασφαλίζοντας έναν κρυφό αποθηκευτικό χώρο, έως κάθε τι που σχετίζεται με τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, το καινοτόμο SYNC Move και τον κορυφαίο σε χωρητικότητα χώρο αποσκευών των 470 λίτρων.

Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας θα βρίσκεται στο χώρο όπου εκτίθεται το αυτοκίνητο εκεί έως και τις 2 Ιανουαρίου 2024. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις κορυφαίες τεχνολογίες και τα μοναδικά χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, ασφάλειας και άνεσης του αυτοκινήτου.

Μάθετε περισσότερα για το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer εδώ

Μάθετε περισσότερα για το Charge Around The Globe εδώ

 

Τα φώτα της δημοσιότητας στο αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer – Μέχρι τις 2 Ιανουαρίου θα βρίσκεται στο «Golden Hall». gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: