Τα 5 ζώδια που γίνονται εύκολα μπουρλότο

 

Σκορπιός

Δεν είναι και το πιο κοινωνικό ζώδιο εκεί έξω. Για την ακρίβεια, η μυστικοπάθεια είναι το μεσαίο τους όνομα και αυτό σημαίνει ότι τα κρατούν όλα μέσα τους. Θέλουν να έχουν τον έλεγχο και μπορούν να γίνουν πολύ εκδικητικοί. Τα καλά νέα είναι ότι, πριν εκραγούν, δίνουν τις πρώτες ενδείξεις ότι θα γίνει έκρηξη ηφαιστείου, επομένως είναι σοφό και συνετό να απομακρυνθείς από το χώρο.

Ταύρος

Έκανες το λάθος να διαφωνήσεις μαζί του; Πώς τόλμησες; Αφού έχει πάντα δίκιο. Όλοι το ξέρουν αυτό. Εάν πρόκειται για πεισματάρα και ξεροκέφαλη περίπτωση, όσο διάλογο και να κάνεις μαζί του, θα καταλήξεις με ένα κεφάλι κουδούνι, ενώ αυτός θα συνεχίζει ακόμα γεμάτος ενέργεια… και νεύρα.

Λέων

Η περηφάνια του ζωδιακού κύκλου νιώθει ότι είναι ο βασιλιάς μας. Αν κάτι μισεί, είναι να τον αμφισβητούν ή κάποιος να σκέφτεται για εκείνον ότι είναι ανίσχυρος. Αν απειλήσεις το εγώ του, ετοιμάσου για κατσάδα. Πολύ πιθανό και να σου δώσει τα παπούτσια στο χέρι.

Καρκίνος

Η “σουπιά” των ζωδίων φαίνεται να είναι ευαίσθητη και απροστάτευτη αλλά το βασικό πρόβλημα των Καρκίνων είναι η κυκλοθυμία τους. Τη μία στιγμή κλαίει στην αγκαλιά σου επειδή βλέπετε μία συγκινητική διαφήμιση και την επόμενη στιγμή μπορεί να σου κάνει σκηνή επειδή δεν του έδειξες πόσο πολύ τον αγαπάς (για έκτη φορά μέσα στη μέρα). Μπορεί να μην του αρέσουν οι εντάσεις, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν μουτράκια συνεχώς.

Δίδυμοι

Μας κατηγορούν ότι τους έχουμε βγάλει το όνομα και τους θεωρούμε το πιο αντιπαθητικό ζώδιο, αλλά μπορεί να μας αδικήσει κανείς; Με πιο ασταθή προσωπικότητα και από τον Jack Torrence στη Λάμψη, δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει. Και εννοείται ότι σε κατηγορούν συνήθως για πράγματα που κάνουν και οι ίδιοι σε εσένα.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: