Τα 4 ζώδια που πειραματίζονται εύκολα στο σeξ

 

Δίδυμοι

Μπορεί να τους χλευάζουν όλοι για τη διπροσωπία και την αναποφασιστικότητά τους, αλλά αυτό το στοιχείο είναι που θα φέρει τα πάνω κάτω στην κρεβατοκάμαρα. Μπορεί να είναι ταυτόχρονα και καλός κακός και δοκιμάζει τα πάντα έστω και μία φορά. Αν πετύχεις τέτοιο τεφαρίκι, θα εξερευνήσεις πλευρές του εαυτού σου που ίσως δε γνώριζες ότι έχεις.

Σκορπιός

Δε θα έρθει μόνος του στο κρεβάτι. Θα φέρει και τη δυναμική του προσωπικότητα, σαν έτοιμος από καιρό, θα φέρει και πειραματισμούς και ενθουσιώδεις εμπειρίες. Η παθιασμένη τους ενέργεια είναι αυτό το αλατοπίπερο στη μεταξύ σας επαφή και ο Σκορπιός θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς και να διασκεδάσεις μέχρι τελικής πτώσεως.

Διάβασε κι αυτό: Αυτό είναι το ζώδιο που κάνει το περισσότερο σeξ, σύμφωνα με έρευνα

Υδροχόος

Το ζώδιο που έχει τσακωθεί με τη λογική, και σε αυτήν την περίπτωση είναι πολύ χρήσιμο. Αποδεικνύεται απόλυτα ευρηματικός και δημιουργικός στο κομμάτι του σeξ και έτσι όπως δε θέλει να βαριέται στην καθημερινότητά του, το ίδιο περιμένει και από τη σeξουαλική ζωή του. Θα σου επιτρέπει να του αποκαλύψεις καλά κρυμμένες φαντασιώσεις και δε θα ντραπείς όταν το κάνεις.

Ιχθύες

Τον βλέπεις έτσι αθώο, ρομαντικό και σεμνό αλλά γελιέσαι. Είναι στη φύση του να τα δίνει όλα στην ηδονή και να δοκιμάζει συνέχεια νέα πράγματα με αμείωτο κέφι. Ενώ δεν του το “χεις, κρύβει έναν Antonio Banderas μέσα του, που περιμένει να εκφραστεί την κατάλληλη ώρα.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: