Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να κάνουν πολλά λεφτά στη ζωή τους

Αιγόκερως

Το ζώδιο του αυτοδημιούργητου. Ο Αιγόκερως, αυτό το σχεδόν παραδόπιστο πλάσμα φέρει το άγγιγμα (και τη λύσσα για παράδες) του Μίδα. Έχει πρόγραμμα, στόχο, φιλοδοξίες που γράφουν παντού «ΛΕΦΤΑ», οπότε όπως καταλαβαίνεις, τόσο στοχοπροσηλωμένος που είναι, τα καταφέρνει. Ο Αιγόκερως είναι λάτρης του επιχειρείν και αν δεν διαθέτει ωροσκόπο με τρύπιες τσέπες (βλέπε Ζυγό ας πούμε), το κάνει το κομπόδεμα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι εκ φύσεως ηγέτης και μάλιστα με κάθε κόστος. Το οποίο σημαίνει ότι αν η επιτυχία του προϋποθέτει θυσίες, θα πατήσει επί πτωμάτων, κανένα πρόβλημα. Μπορεί το βράδυ να μην κοιμάται από τους εφιάλτες (καθώς κατά πολύ βάθος διαθέτει συνείδηση), αλλά κομμάτια να γίνει, αφού όλα μπορούν να ξεχαστούν όταν έχεις τα φράγκα να πας μέχρι το Αμάλφι τα ξεχνάς όλα. Ο Σκορπιός είναι απαιτητικός, διεκδικεί, δεν χαρίζει κάστανο. Άσε που τρελαίνεται για χαϊλίκια και πολυτέλειες

Παρθένος

Ο Παρθένος δεν έχει αυτοσκοπό το χρήμα- όπως πιθανότατα συμβαίνει στην περίπτωση των δύο παραπάνω ζωδίων- ΑΛΛΑ, ως προσωπικότητα διαθέτει ποιότητες που του στρώνουν μεγαλοπρεπώς το χαλί ώστε να γεμίσει την τσέπη του με λεφτάκια. Ο Παρθένος είναι μερακλής, το μάτι του πάει στο λάθος, στην έλλειψη δεν θα ησυχάσει αν δεν το διορθώσει, αν δεν γεμίσει το κενό. Τι σημαίνει αυτό; ότι ο Παρθένος «βλέπει» την ευκαιρία, κι ακριβώς επειδή είναι «ψείρας» και πειθαρχημένος, τα καταφέρνει. Παράλληλα ο Παρθένος θέλει να εξελίσσεται ως άνθρωπος, έχει πείσμα, «σφίγγει» το ζωνάρι όπου πρέπει κι αν είναι και λίγο τυχερός, το χρήμα με το τσουβάλι.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: