Τα 15 ψέματα που μας είπε το σeξ and the city για τις σχέσεις

Το And The City υπήρξε μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές, γιατί οι καταστάσεις τις οποίες βίωναν οι 4 κολλητές φίλες ήταν πολύ ρεαλιστικές και οικείες. Η Carrie, η Samantha, η Charlotte και η Miranda μπορεί να ζούσαν στη και να ζούσαν μια πολυτελή ζωή, αλλά οι σχέσεις μεταξύ τους και κυρίως με τους συντρόφους τους, θύμιζαν καταστάσεις που έχουμε ζήσει όλοι.

Η φιλία ήταν το στοιχείο που τις ένωνε, αλλά και τις έκανε αγαπητές στο κοινό, αφού ό,τι κι αν συνέβαινε η μία υποστήριζε την άλλη.

Όπως κάνουν οι πραγματικές φίλες, η μία συμβούλευε την άλλη και όλες μαζί εμάς που περιμέναμε υπομονετικά να δούμε στη μικρή μας οθόνη (και στην μεγάλη) τον τρόπο που αντιμετώπιζαν τα καθημερινά προβλήματα. Κάποιες συμβουλές και κάποιες λύσεις ήταν λυτρωτικές, αλλά κάποιες ήταν απλά ψεύτικες. Γιατί όσο και αν εξωραΐζεις καταστάσεις μέσα από stylish και εύκολα συναισθήματα, η πραγματικότητα πάντα σου χτυπάει την πόρτα.

Το είχαν πει στο σeξ and the City, αλλά μήπως να το ξανασκεφτείς;

1. Είναι απαίσιο να είσαι single. Εντάξει, κάποιες φορές είναι ωραίο να βγαίνεις απλά με τις φίλες σου και να μην έχεις κάτι που να σε ‘βασανίζει’ γλυκά.

2. Το να χωρίζεις μέσω post-it σε βγάζει από τη δύσκολη κατάσταση. Ναι, αλλά είναι και κάπως υποτιμητικό να σε χωρίζουν, χωρίς καν να σε κοιτάξουν στα !

3. Όταν υπεραναλύεις με τις φίλες σου ένα θέμα που σε απασχολεί, θα βρεις την λύση. Ή απλά θα καταλήξεις σε υπερβολικά και εξωπραγματικά σενάρια, αντί για το προφανές.

4. Δεν μπορείς να αλλάξεις έναν άντρα, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις. Αφού δεν θα αλλάξει, γιατί να μπεις στον κόπο και γιατί απλά να μην τον δεχτείς έτσι όπως είναι;

5. Μπορείς να πεις (για τα χόμπι σου) σε έναν άντρα για να φανείς πιο ενδιαφέρουσα. Και μετά θα χωρίσετε επειδή δεν ταιριάζετε…

6. Για να ξεπεράσεις ένα χωρισμό, πρέπει να περάσει ακριβώς ο μισός χρόνος από όσο καιρό ήσασταν μαζί. Κάποιοι χωρισμοί δεν ξεπερνιούνται ποτέ και κάποιες φορές τελειώνεις μια 2χρονη σχέση και μετά από μια εβδομάδα αισθάνεσαι ελεύθερη!

7. Η ωρίμανση έρχεται εύκολα και όμορφα σε μια γυναίκα, όπως στην περίπτωση της Samantha. Γιατί όλες μετά τα 50 έχουν το σώμα της, περνάνε την κλιμακτήριο απλά με μια βεντάλια και βρίσκουν σύντροφο με κοιλιακούς και πολλά νεότερό τους…

8. Η νευρωτική συμπεριφορά είναι . Για ποιούς; Για σένα, όταν σκέφτεσαι πως αντέδρασες ή για τους άλλους;

9. Μπορείς να τρέχεις στους δρόμους της πόλης με designer ψηλοτάκουνα και ποτέ να μη βγάλεις φουσκάλα. Α! Και ποτέ δεν χρειάζεται να πας γυμναστήριο.

10. Το σeξ μπορεί να λύσει τα προβλήματά σου. Να τα απαλύνει ναι, αλλά να τα λύσει δύσκολο!

11. Το μέγεθός του… μπορεί να χαλάσει τη σχέση. Αν δεν υπάρχει έρωτας, προφανώς, αλλά μην το κάνουμε και τόσο μεγάλο θέμα!

12. Σε νοιάζει πάντα να είσαι καλύτερη, πιο ευτυχισμένη και πιο επιτυχημένη από τον πρώην σου! Ποιός ασχολείται;

13. Προσπάθησε να σώσεις τη σχέση σου παρόλο που ξέρεις ότι έχει τελειώσει! Γιατί; Αν δεν υπάρχουν παιδιά, γατιά, πεθερικά…

14. Οι άντρες γοητεύονται από γυναίκες με δραματική συμπεριφορά. Πήρε στον Mr. Big πόσες σεζόν για να πέσει… υπολόγισε πόσο θα πάρει στον Τάσο που κυνηγάς!

15. Το μόνο που έχει σημασία είναι να βρεις την αληθινή αγάπη. Όχι πως δεν είναι σημαντικό, αλλά μην ξεχνάμε άλλους τομείς της ζωής μας που μας δίνουν ικανοποίηση.

sxeseis

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: