Συνεργασία Πολύδωρα-Νικολόπουλου…

Συνεργασία Πολύδωρα Νικολόπουλου…

Τη συμπόρευσή του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές, με την Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό του Βύρωνα Πολύδωρα, ανακοίνωσε πριν λίγο ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος…

Ο κ. Νικολόπουλος στη δήλωσή του αναφέρει ότι προχώρησε στη συμφωνία συνεργασίας με στόχο «τον πολλαπλασιασμό των πατριωτικών δυνάμεων που μάχονται κατά των πολιτικών της διαρκούς φτώχειας». Φιλοδοξία του, όπως είπε, είναι η δημιουργία ενός ισχυρού λαϊκού μετώπου που θα προσφέρει βιώσιμη εναλλακτική λύση στον τόπο.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του, στην «απόφαση προβλέπεται η ισότιμη συμπόρευση χωρίς απώλεια της οργανωτικής αυτοτέλειας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος. Κινείται δε προς την κατεύθυνση που από την πρώτη στιγμή στόχευσαν και διακήρυξαν οι Χριστιανοδημοκράτες, για σύνθεση και συνένωση όλων των δημοκρατικών αντιμνημονιακών δυνάμεων. Μοναδικός γνώμονας είναι η δημιουργία ενός ισχυρού πόλου που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και προσδοκίες των πολιτών και ιδιαίτερα των λαϊκών δυνάμεων που υποφέρουν τα πάνδεινα».
Ο κ. Πολύδωρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με τον κ. Νικολόπουλο καθώς και την πίστη του, όπως είπε, στην ένωση και συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων, πατριωτικών, δημοκρατικών, προοδευτικών και ριζοσπαστικών.

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: