Συνεργασία Όμιλου Συγγελίδη & Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360

Νέοι ορίζοντες στην επαγγελματική κατάρτιση

Ο Όμιλος Συγγελίδη που κατέχει ηγετική θέση στην αγορά αυτοκινήτου, εισάγοντας κορυφαίες μάρκες όπως Citroen, Peugeot, Opel, MG & Mazda και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360, η πρώτη Σχολή Μηχανολογίας στην Ελλάδα, εγκαινίασαν μια εκπαιδευτική συνεργασία στις 15 Απριλίου για τους σπουδαστές των τμημάτων Μηχανοτρονικής.

Η ηχηρή αυτή συμφωνία, διαμορφώνει μια νέα εποχή στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, βάζοντας τα θεμέλια για τη δημιουργία μιας γενιάς καταρτισμένων επαγγελματιών που θα πρωταγωνιστήσουν στον κλάδο του αυτοκινήτου. Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί τρεις εκπαιδεύσεις για τους σπουδαστές των σχολών ΔΕΛΤΑ 360 στο εκπαιδευτικό κέντρο του Ομίλου Συγγελίδη στην Ιερά Οδό 131.

Ο κ. Γιώργος Κηλάδης, Τεχνικός Διευθυντής του Ομίλου Συγγελίδη δήλωσε: «Η γνώση και η εμπειρία που θα αποκτήσουν οι σπουδαστές δίπλα μας, είναι ανεκτίμητη. Σε μια εποχή που η ηλεκτροκίνηση, η συνδεσιμότητα,  η αυτόνομη οδήγηση και οι υπηρεσίες κινητικότητας  κερδίζουν συνεχώς έδαφος, οι νέοι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αύριο».

Ο Διευθυντής του Τομέα Μηχανοτρονικής – Τεχνικών Επαγγελμάτων της ΔΕΛΤΑ 360, κ. Αλέξανδρος Καλτσάς δήλωσε με τη σειρά του: «Σε έναν κόσμο όπου οι τεχνολογικές εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς, είναι επιτακτική η ανάγκη να διασφαλίσουμε ότι οι σπουδαστές μας θα βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά για να αντιμετωπίσουνκάθε πρόκληση στην αγορά εργασίας».

Ο Όμιλος Συγγελίδη θα συμβάλλει στην εκπαίδευση νέων επαγγελματιών, παρέχοντας την εμπειρία και τη γνώση του σε ένα περιβάλλον μάθησης που είναι προσανατολισμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360, συνεχίζει τη σύναψη στενών συνεργασιών με κορυφαίες επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς, δημιουργώντας ένα περιβάλλον κατάρτισης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης επιχειρηματικής κοινότητας, προς όφελος των σπουδαστών.

Συνεργασία Όμιλου Συγγελίδη & Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360 gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: