Σύγκρουση δύο σκαφών στις Σπέτσες

Σύγκρουση δύο σκαφών σημειώθηκε σε θαλάσσια περιοχή του στενού των Σπετσών. Αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης ήταν η πρόκληση υλικών ζημιών και στα δύο σκάφη. Το ένα σκάφος με 2 επιβαίνοντες, κατέπλευσε, αυτοδύναμα στο παλαιό λιμάνι των Σπετσών, ενώ το άλλο, με έναν επιβαίνοντα, κατέπλευσε με ιδία μέσα, στη Σπετσοπούλα.

Από το περιστατικό, δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος. Την προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Σπετσών.

Απαγορεύτηκε, αρχικά ο απόπλους και των δύο σκαφών, μέχρι να υπάρξει προσκόμιση βεβαιωτικού εξιοπλοίας απ’ τους νηογνώμονες που τα επιβλέπουν. Κατόπιν βεβαιωτικού,, επιτράπηκε ο απόπλους του ενός σκάφους, για εκτέλεση μεμονωμένου πλου, προς την Κοιλάδα της Αργολίδας.

Μετά τον κατάπλου, σύμφωνα με την ΕΡΤ ο απόπλους του πιο πάνω σκάφους, απαγορεύτηκε εκ νέου απ’ το Α Λιμενικό Τμήμα του Πορτοχελίου (Λιμεναρχείο Ναυπλίου), μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αποκατάστασης βλάβης – ζημιάς απ΄ τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

ΕΛΛΑΔΑΛιμενικο ΣωμαΣπετσες
Μοιράσου το άρθρο
Print

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: