Στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού σας περιμένουν έξι κορυφαία SUV

Να μια ωραία ιδέα αν είστε στην Αράχωβα η στον Παρνασσό και δεν κάνετε σκι. Μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά έξι πολύ καλά SUV.

Τα έξι κορυφαία SUV ( Jeep Avenger,  KIA Sportage,  Hyundai Kona,  Cupra Formentor,  Ford Ranger Raptor και το νεοφερμένο στην ελληνική αγορά Seres 5) , σας περιμένουν στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού. Θα βρίσκονται για ολόκληρη τη χιονοδρομική περίοδο στην αφετηρία της τηλεκαμπίνας στη θέση 1750 του χιονοδρομικού κέντρου.

Προς το παρόν μπορείτε να τα δείτε και να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες που έχουν. Οι επισκέπτες του κέντρου θα έχουν ακόμη τη δυνατότητα να κλείσουν ένα ραντεβού για να τα οδηγήσουν στους χιονισμένους δρόμους. Τα πρώτα Test Drives θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο των Θεοφανίων στις 6 και 7 Ιανουαρίου 2024.

Όσοι δεν κάνετε σκι είναι ευκαιρία να κλείσετε ένα ραντεβού για να οδηγήσετε ένα από τα δημοφιλή SUV στους χιονισμένους δρόμους και να διαπιστώσετε τις ικανότητες που έχουν σε δύσκολες καταστάσεις.

Στο βουνό σας περιμένουν τα:  Jeep Avenger, KIA Sportage, Hyundai Kona, Cupra Formentor, Ford Ranger Raptor και  Seres 5

Στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού σας περιμένουν έξι κορυφαία SUV gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: