Στην Νέα Υόρκη ταξίδεψε το Πατρινό Καρναβάλι

Αστείρευτο κέφι και ξέφρενος χορός, από εκατοντάδες κόσμου που κατέκλυσαν τον πολυχώρο διασκέδασης Melrose Penthouse, συνέθεσαν το σκηνικό του 5ου Patra’s Carnival Party, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, στο Λονγκ Άιλαντ Σίτυ της Νέας Υόρκης.

Οι Πατρινοί DJs Στέλιος Αποστολόπουλος, Παναγιώτης Κολλιόπουλος και Γιώργος Κουβεργιανός, με “ειδικό προσκεκλημένο” τον Σπύρο Μαυρομμάτη, ταξίδεψαν από την Πάτρα προκειμένου να μεταφέρουν στη Νέα Υόρκη μια αυθεντική βραδιά του Πατρινού Καρναβαλιού, ξεσηκώνοντας το κοινό με τις μουσικές τους επιλογές, όπου δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Με το λάβαρο του Πατρινού Καρναβαλιού, το οποίο παραχωρήθηκε από τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, να βρίσκεται στο επίκεντρο, οι μουσικοί παραγωγοί μετέφεραν στη Νέα Υόρκη το κλίμα των δημοφιλέστερων πάρτυ της καρναβαλικής περιόδου, τα οποία προσελκύουν κάθε χρόνο χιλιάδες κόσμο στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα.

“Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι καταφέραμε να προσελκύσουμε όλον αυτόν τον κόσμο στο πάρτυ του Πατρινού Καρναβαλιού. Όλες αυτές τις ημέρες, εκτός από τους ομογενείς, που αποτελούν την βάση μας, αξίζει να αναφέρουμε ότι είχαμε κρατήσεις και από ανθρώπους διαφορετικής καταγωγής, οι οποίοι παρακινήθηκαν από την αγγλόφωνη καμπάνια που πραγματοποιήσαμε. Χάρη στους τρεις DJs, όλοι αυτοί πέρασαν όμορφα, και του χρόνου θα περιμένουν το επόμενο Patra’s Carnival Party. Άλλωστε, στόχος είναι αυτό το “Patra’s Carnival” να γίνει ένα brand ακόμη και για όσους δεν γνωρίζουν ακριβώς το Πατρινό Καρναβάλι και κάποια στιγμή να επισκεφτούν την πόλη μας, δήλωσε ο συνιδρυτής της διοργανώτριας εταιρείας “Generation Y Productions”, Τιμολέων Ζιώγκας.

Μέγας χορηγός του εγχειρήματος είναι η πατρινή εταιρεία αναψυκτικών “Λουξ” και προσωπικά ο αντιπρόεδρος Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ενώ τις δράσεις υποστηρίζει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το Επιμελητήριο Αχαϊας και η επίσης πατρινή εταιρεία ενδυμάτων “DUR”, ιδιοκτησίας της οικογένειας Δούρου.

Η εκδήλωση υποστηρίχθηκε οργανωτικά από τον μάνατζερ του πολυχώρου Melrose Penthouse, Δημήτρη Παναγιώτου.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: