Στην Καλάματα το ολοκαίνουριο αμιγώς ηλεκτρικό EX30

Στο Διεθνές  Meeting άλματος εις μήκος Tsatoumas Street Long Jump που διοργανώνεται την Τρίτη 21 Μαΐου 2024 στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, χορηγός είναι η Volvo Saracakis.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το ολοκαίνουριο αμιγώς ηλεκτρικό EX30, το μικρότερο SUV της Volvo το οποίο θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας το διάστημα 20-21/5.

Με αφορμή αυτό το αθλητικό γεγονός, το διάστημα 24 έως και τις 26 Μαΐου 2024, η Volvo Saracakis διοργανώνει ένα ξεχωριστό Open Test Drive Event στην παραλία της Καλαμάτας και συγκεκριμένα στην Πλατεία Τελωνείου.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να οδηγήσουν την εντυπωσιακή γκάμα μοντέλων της Volvo (EX30, C40, XC60, XC90) απολαμβάνοντας την κορυφαία τεχνολογία και την ασύγκριτη πολυτέλεια που προσφέρουν τα οχήματα της.

Η Volvo Saracakis προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν σε αυτήν τη μοναδική εκδήλωση και να ανακαλύψουν από κοντά την ποιότητα και την καινοτομία που συνοδεύουν κάθε μοντέλο της μάρκας.

Οι άνθρωποι της Volvo Saracakis θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών για να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες κάθε οχήματος. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα αυτοκίνητα από τις 24-26 Μαΐου στην πλατεία τελωνείου ( παραλία Καλαμάτας).

 

 

Στην Καλάματα το ολοκαίνουριο αμιγώς ηλεκτρικό EX30 gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: