Στα σύνορα συνέλαβαν καταζητούμενο έμπορο ναρκωτικών

Ο αλλοδαπός συνελήφθη, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς και διατάχθηκε η μεταγωγή του στη Βέροια για να απολογηθεί

Να περάσει… νόμιμα τα σύνορα και να διαφύγει στην πατρίδα του επιχείρησε ένας Αλβανός έμπορος ναρκωτικών, παρ’ όλο που γνώριζε ότι η Αστυνομία τον αναζητούσε στη Βέροια. Ωστόσο, τα σχέδιά του ματαιώθηκαν μόλις έφτασε στο μεθοριακό φυλάκιο της Κρυσταλλοπηγής στην Φλώρινα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου διαπίστωσαν ότι σε βάρος του 51χρονου αλλοδαπού που έφτασε στο φυλάκιο το βράδυ του Σαββάτου, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας του Α΄ Τμήματος Πλημμελειοδικών Βέροιας, για τα αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, της απόπειρας πώλησης και πώλησης ναρκωτικών ουσιών κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση. Έτσι, ο αλλοδαπός συνελήφθη, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς και διατάχθηκε η μεταγωγή του στην Βέροια για να απολογηθεί.

Έπιασαν φυγόποινο με καταδίκη από Στρατοδικείο

Στο Αιτωλικό, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε παραγγελία του Στρατοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, μετήχθη στην Αθήνα για να αποφασίσει για την τύχη του ο στρατιωτικός εισαγγελέας.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: