Στα «κόκκινα» η Πάτρα με τα ακριβότερα και πιο όμορφα  αυτοκίνητα στον κόσμο

Αυτή η παρέλαση που έγινε στα πλαίσια του τριήμερου εορτασμού στο πλαίσιο του 9ου «Patras Motor Show», που διοργανώνουν οι Φίλοι του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας, ήταν διαφορετική.

Ήταν μια παρέλαση με τις όμορφες Ferrari . Μια παρέλαση που παρακολούθησαν χιλιάδες φίλι του αυτοκινήτου.

Όπως δήλωσε  στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων εκ μέρους της ΦΙΛ.Μ.Π.Α, ο Νίκος Καπετανάκης στην Πάτρα έφθασαν από την Ιταλία  35 Ferrari .Οι  ιδιοκτήτες τους είναι μέλη της μεγαλύτερης λέσχης ιδιοκτητών Ferrari της Ιταλίας, το οποίο ονομάζεται «Passione Rossa» και γιορτάζουν φέτος στην Πάτρα τα 20 χρόνια λειτουργίας της,

Γιατί όμως οι «Φερραρίστι» ήρθαν στην Πάτρα; Ο  Νίκος Καπετανάκης  έδωσε την απάντηση. Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Ferrari είχαν έρθει  πέρυσι στην Πάτρα για να παρακολουθήσουν  το 8ο «Patras Motor Show» Τους άρεσε και ζήτησαν να συμμετάσχουν στη φετινή εκδήσλωση, κάτι που όλοι δέχθηκαν με μεγάλη χαρά.

Τα αυτοκίνητα Ferrari έκαναν  την εμφάνισή τους στην πλατεία Γεωργίου και αρκετοί Πατρινοί είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Η  παρουσία των μελών της Club Passione Rossa, αποτελεί μία σημαντική προβολή της Πάτρας σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Τα ιταλικά αυτοκίνητα πήραν μέρος  στο 9ο Patras Motor Show, που πραγματοποιείται στο Μόλο της Αγίου Νικολάου, στο βόρειο λιμάνι.

Οι ιδιοκτήτες των 35 Ferrari από την Ιταλία, μετά την Πάτρα θα επισκεφθούν το νησί της Κέρκυρας.

Στα «κόκκινα» η Πάτρα με τα ακριβότερα και πιο όμορφα  αυτοκίνητα στον κόσμο gr.

now24.gr-auto

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: