«Σπίτι με το MEGA»: Βραδιά αφιερωμένη στον Ηλία Φιλίππου (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

Μία βραδιά αφιερωμένη σε έναν σημαντικό και πολυγραφότατο Έλληνα στιχουργό έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA». Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Ηλία Φιλίππου.

Ο κορυφαίος στιχουργός, που έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες στην ελληνική δισκογραφία και έχει συνεργαστεί με όλα τα μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου, μας ταξιδεύει στα μουσικά μονοπάτια της σπουδαίας διαδρομής του.
Σημαντικοί καλλιτέχνες θα τιμήσουν με την παρουσία τους στο «Σπίτι με το MEGA» τον Ηλία Φιλίππου.
Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Γιώργος Λιβάνης, ο Πέτρος Ίμβριος, η Ρία Ελληνίδου και ο Λευτέρης Πανταζής ανεβαίνουν στη σκηνή και ερμηνεύουν αγαπημένες επιτυχίες με την υπογραφή του σπουδαίου δημιουργού και εξομολογούνται στη Ρούλα Κορομηλά άγνωστες ιστορίες από τη συνεργασία τους.
Στο αφιέρωμα συμμετέχει και ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχημένης σύμπραξής τους. Τη βραδιά συμπληρώνουν η Κατερίνα Νάκα και η Μαρία Ιωαννίδου.
Στα highlights η Ρούλα Κορομηλά και ο Ηλίας Φιλίππου συναντούν εκτός πλατό τον Νίκο Βέρτη σε μία εξομολόγηση καρδιάς. Η Νατάσα Θεοδωρίδου θυμάται άγνωστα περιστατικά από τη συνεργασία της με τον Ηλία Φιλίππου. Η Πέγκυ Ζήνα μοιράζεται, μέσω skype, τα συναισθήματά της για τον άνθρωπο που της έχει δώσει πολλές μεγάλες επιτυχίες. Ο Πάνος Κιάμος από την Αμερική, όπου βρίσκεται αυτή την περίοδο, αναπολεί στιγμές από την κοινή τους καλλιτεχνική πορεία.
Ακόμα, καλεσμένοι στο στούντιο ο επιστήθιος φίλος του στιχουργού, Κώστας Χαρδαβέλλας και ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος.
Μεταξύ άλλων θα ακούσουμε και θα διασκεδάσουμε με αγαπημένα τραγούδια, όπως: «Όλα εσύ», «Μέρα με τη μέρα», «Νύχτες μοναξιάς», «Να είσαι ευτυχισμένη», «Ούτε στον εχθρό μου», «Koρμί θανατηφόρο».

Ο Ηλίας Φιλίππου, στιχουργός, σχολίασε: «Έχω χαρά, γιατί είμαστε με παιδιά που έχω ξεκινήσει εγώ και με έχουν τιμήσει σε αυτή την υπεροχή βραδιά».
Ο Λεύτερης Πανταζής είπε: «Είναι αφιέρωμα στον παιδικό μου φίλο, Ηλία Φιλίππου, έχουμε κάνει πολλές επιτυχίες». Ενώ ο Γιάννης Πλούταρχος σχολίασε: «Ο Ηλίας Φιλίππου είναι ένας από τους μεγαλύτερους λαϊκούς μας στιχουργούς».
«Με τον Ηλία Φιλίππου και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ξεκινήσαμε την μεγάλη δισκογραφική μου πορεία», πρόσθεσε ο Νίκος Κουρκούλης.
Ο Πέτρος Ιακωβίδης δήλωσε: «Τον Ηλία Φιλίππου τον αγαπώ πολύ, είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι εδώ». Και ο Γιώργος Λιβάνης μίλησε για τον Ηλία Φιλίππου και είπε «ό,τι αγγίζει έχει επιτυχία».
«Ο Ηλίας Φιλίππου έχει πολλές διαχρονικές επιτυχίες που τις τραγουδάμε όλοι», τόνισε ο Πέτρος Ίμβριος.
Η Ρία Ελληνίδου αποκάλυψε: «Ο Ηλίας Φιλίππου με ανακάλυψε σε ένα βίντεο στο Youtube». Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είπε: «Με τον Ηλία Φιλίππου έχουμε γράψει τόσες πολλές επιτυχίες μαζί, έτρεξε στην αρχή για εμένα και τον ευχαριστώ για όλα».
Αυτό το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στο «Σπίτι με το MEGA» θα ακουστούν όλοι οι στίχοι του Ηλία Φιλίππου που έχουν αγγίξει την καρδιά μας.

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: