Σκύλοι πριν και μετά το κούρεμα! Η μεταμόρφωση είναι θεαματική!

Η Γκρέις Κον είναι φωτογράφος ζώων. Οι φωτογραφίες της που θα δείτε στη συνέχεια είναι από τη νέα σειρά φωτογραφιών της με τίτλο «Τριχωτό».

«Πάντα έβρισκα τις φωτογραφίες σκύλων πριν και μετά το κούρεμα πραγματικά αστείες», λέει η Κον. «Συνήθως δεν μοιάζει καθόλου ότι είναι το ίδιο σκυλί στις φωτογραφίες! Είχα την ιδέα να δημιουργήσω μια σειρά φωτογραφιών μέσα από την οποία θα παρουσιάζω αυτή την ακραία μεταμόρφωση. Κάθε σκύλος αφέθηκε να μακρύνει πολύ περισσότερο το τρίχωμά του από το κανονικό για τις ανάγκες της φωτογράφισης. Υπάρχει κάτι πολύ αστείο σε ένα σκυλί με τόσο μακρύ τρίχωμα. Μερικά δεν μπορούν καν να δουν!

Όλα τα σκυλιά έχουν καλλωπιστεί σύμφωνα με το ιαπωνικό στυλ περιποίησης, το οποίο δεν ακολουθεί τα συνήθη πρότυπα περιποίησης που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Μετά το κούρεμα και την φροντίδα το σκυλί μοιάζει απίστευτα αξιολάτρευτο και αναδεικνύει τα μοναδικά χαριτωμένα χαρακτηριστικά του. Αυτά τα κουρέματα είναι έργα τέχνης – κάθε κούρεμα διαρκεί ώρες και γίνεται μόνο με ψαλίδι. Ελπίζω να σας αρέσουν!» Μπίγκι Σμολ Πριν

Μπίγκι Σμόλ Μετά

Ρόκο Πριν

Ρόκο Μετά (καλλωπισμός: Πατρίσια Σουγκιχάρα)

Χέρμαν Πριν

Χέρμαν Μετά (grooming: Cindy Reyes)

Ράιντερ Πριν

Ράιντερ Μετά (grooming: Koko Fukaya)

Λάνα Πριν

Λάνα Μετά (grooming: Koko Fukaya)

Αθηνά Πριν

Αθηνά Μετά (grooming: Donna Owens)

Τέντι Πριν

Τέντι Μετά (grooming: Donna Owens)

Γιούκι Πριν

Γιούκι Μετά (grooming: Alyson Ogimachi)

Originally posted 2016-07-29 14:00:40.

Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: