Σεισμός στην Τουρκία: Στην… ευθυγράμμιση των πλανητών βασίζει τη viral πρόβλεψή του ο Ολλανδός ερευνητής

Μια θεωρία που συνδέει τις κινήσεις των πλανητών με μεγάλους σεισμούς στη Γη παρουσιάζει ο Φρανκ Χούγκερμπετς, ο οποίος προέβλεψε ένα μεγάλο σεισμό για τις αρχές Φεβουαρίου, μια πρόβλεψη που επιβεβαιώθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Τουρκία.

Μέσα σε ελάχιστες ώρες τα βίντεο και τα tweet του Ολλανδού ερευνητή από το ολλανδικό ινστιτούτο «Solar System Geometry Survey» έγιναν viral γιατί μοιάζουν να προβλέπουν με ανατριχιαστική ακρίβεια ένα πολύ μεγάλο, φονικό σεισμό.

Στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε ο Χούγκερμπετς στο YouTube, με ημερομηνία 2 Φεβρουαρίου, ο ερευνητής παρουσιάζει τις προβλέψεις του για τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου.


Η ευθυγράμμιση της Σελήνης και των πλανητών, λέει μεταξύ άλλων, θα δώσει κάποια σοβαρά γεγονότα, γύρω στα 6 με 7 Ρίχτερ, το διάστημα 4-6 Φεβρουαρίου και μάλλον προς τις 6 του μήνα. Αυτό θα γίνει, πάντα κατά τον Χούγκερμπετς σε μια ζώνη στην Ασία, περίπου από το Αφγανιστάν ως τον Ινδικό Ωκεανό.

Να επισημάνουμε ότι ο σεισμός στην Τουρκία συνέβη εκατοντάδες χιλιόμετρα δυτικά από τη ζώνη που όρισε ο Χούγκερμπετς και ήταν πολύ πιο ισχυρός από την «πρόβλεψη».

Ο ίδιος επισημαίνει ότι κάποιες ατμοσφαιρικές διαταραχές «δείχνουν» και αυτές ότι επίκειται για τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου μια σοβαρή σεισμική δραστηριότητα.

Viral η πρόβλεψη

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: