«Σάββατο με φίλους»: Καλεσμένος ο Αντύπας (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στις 21:00, στον  ΣΚΑΪ, ο Χρήστος Φερεντίνος μας καλεί να περάσουμε το «Σάββατο με φίλους»! 

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού και πρωταγωνιστής της νυχτερινής διασκέδασης, ο αστείρευτος Αντύπας έρχεται για να εκτοξεύσει τη διάθεσή μας και  για 3,5 ώρες να μας κάνει «να πετάξουμε στα σύννεφα»!
Με μεγάλες, δικές του επιτυχίες, αλλά και με τραγούδια που έχουν αφήσει ιστορία με τις ερμηνείες του Βασίλη Καρρά, του Τόλη Βοσκόπουλου, του Στράτου Διονυσίου, του Στέλιου Καζαντζίδη, ο κορυφαίος ερμηνευτής ξεσηκώνει το πλατό της εκπομπής «Σάββατο με φίλους». Στη σκηνή μαζί του, ο γιος του Πρόδρομος, που κάνει μεγάλο «Νταβαντούρι», ο Δημήτρης Υφαντής που φέρνει και χρώματα από την παράδοση της Ηπείρου, η Χριστίνα Σάλτη και η Χριστίνα Ράλλη.

Στην παρέα της εκπομπής οι δημοσιογράφοι Νάνσυ Παραδεισανού,  Κωνσταντίνος Αρτσίτας και Ισίδωρος Φίκαρης, ο δημοσιογράφος και αθλητικογράφος Μιχάλης Τσόχος, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Έλενα Παπαδοπούλου, ο γνωστός δικηγόρος – ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου και η Άννα Ζηρδέλη.
Την παρέα συμπληρώνουν η Έλενα Γαλύφα, ο Νίκος Βατικιώτης, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, η Ειρήνη Στεριανού, ο Στέφανος Μουαγκιέ, η Σοφιάννα Αβραμάκη, η Σόφη Πασχάλη και η χορογράφος, Κλώντια- Άννα Στόγια.

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: