Σάκης Ρουβάς: Ο διεθνής σταρ για τις μετακινήσεις του χρησιμοποιεί το ηλεκτροκίνητο ID. Buzz  και το δυναμικό Amarok της VW

Ο Σάκης Ρουβάς αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο, την σύγχρονη μορφή μετακίνησης, όπως αυτή συνδέεται με τον ίδιο, τη ζωή και την οικογένειά του. Για τις μετακινήσεις με την οικογένειά του χρησιμοποιεί το εμβληματικό ηλεκτροκίνητο ID. Buzz αλλά και το δυναμικό Amarok.

Τα δυο νέα μοντέλα της Volkswagen χαρακτηρίζονται για την εξαιρετική σχεδίαση, την τεχνολογία και την αξιοπιστία τους. Ο Σάκης Ρουβάς θα μετακινείται τόσο με το ID. Buzz, όσο και με το Amarok. Η προβολή της συνεργασίας θα γίνεται τόσο από τα Social Media του Σάκη Ρουβά, όσο και από αυτά της Volkswagen Greece παρουσιάζοντας στιγμές της καθημερινότητας και όμορφες εμπειρίες!

Η Volkswagen εξελίσσεται διαρκώς μέσω της τεχνολογίας, της καινοτομίας και της αξιοπιστίας που παρέχει. Έχοντας στόχο να προσφέρει κινητικότητα ουδέτερου αποτυπώματος άνθρακα για όλους, κάνει σημαντικά βήματα στο χώρο της ηλεκτροκίνησης, βάζοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις αξίες της.

 

 

 

 

Σάκης Ρουβάς: Ο διεθνής σταρ για τις μετακινήσεις του χρησιμοποιεί το ηλεκτροκίνητο ID. Buzz  και το δυναμικό Amarok της VW gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: