Ρόδος: Στην αντεπίθεση ο παππούς της 8χρονης κατά της θείας – "Λέει ασυναρτησίες, σκοπός της η εξαπάτηση"

«Δεν έχω κάνει τίποτα, είναι όλα ψέματα» ισχυρίζεται πλέον, παρά την αρχική ομολογία της, η θεία της 8χρονης στη Ρόδο — «Δεν είναι θέμα σeξουαλικό, αλλά οικονομικό» απαντάει ο παππούς του κοριτσιού

Αλλαγή στάσης από τη θεία της 8χρονης στη Ρόδο, η οποία αρνείται όσα φέρεται να είχε ομολογήσει, για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το νησί τις τελευταίες μέρες.

«Δεν έχω κάνει τίποτα, είναι όλα ψέματα», ισχυρίζεται τώρα η θεία της 8χρονης στη Ρόδο, η οποία κατηγορείται ότι την κακοποίησε και στη συνέχεια εκβίαζε τη μητέρα και τον παππού της για να τους πάρει χρήματα.

Με δηλώσεις της στο Star, η 50χρονη γυναίκα υποστήριξε ότι ομολόγησε μετά από πίεση των αστυνομικών. Όπως είπε, είχε πάει το σπίτι της 8χρονης για να κάνει παρέα στη μητέρα, όταν άκουσε το παιδί να παραπονιέται ότι πονάει στα γεννητικά της όργανα. Τότε, σύμφωνα με την ίδια, ρώτησε γιατί πονάει το παιδί κι εκείνη της απάντησε ότι πονάει καιρό.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf5us67gxui1-sf)

«Πήγαμε μέσα στο δωμάτιο να το δούμε, μετά από παρότρυνση της μητέρας. Τη ρώτησα μήπως ήταν βιασμένο, δεν της είπα ότι ήταν σίγουρα. Βάλαμε γάντια, αλλά δεν το αγγίξαμε το παιδί, μόνο είδαμε. Βγάλαμε μια φωτογραφία με το κινητό μου για να τη δείξει η μητέρα στον παιδίατρο», είπε η θεία.

Αναφορικά με τις κατηγορίες ότι τους ζήτησε χρήματα για να μην τους καταγγείλει στο «Χαμόγελο του Παιδιού», υποστήριξε ότι δε ζήτησε ποτέ χρήματα ούτε από τη μητέρα, ούτε από τον παππού και ανέφερε το «Χαμόγελο του Παιδιού» μόνο για να τη φοβίσει, ώστε να μη βγαίνουν τα παιδιά έξω μέχρι αργά.

Επιπλέον, διέψευσε την 11χρονη αδελφή της 8χρονης που κατέθεσε στην αστυνομία ότι είχε πάει στο σπίτι όταν έλειπε η μητέρα και όταν προσπάθησε να μπει στο δωμάτιο, που κοιμόταν η μικρή της αδελφή, η θεία έσπρωχνε την πόρτα για να μην ανοίξει. «Είναι όλα ψέματα, έτσι τη δασκάλεψε η μητέρα της να πει, δεν έχω κάνει τίποτα», είπε. Ακόμη, αρνήθηκε ότι κάνει χρήση ναρκωτικών η ίδια ή ο σύντροφός της.

Κατηγορεί τη θεία ο παππούς της 8χρονης: «Λέει ασυναρτησίες — Σκοπός της η εξαπάτηση»

Στο μεταξύ, με νέες δηλώσεις του στο Star, ο παππούς του 8χρονου κοριτσιού, όταν του ζήτησε να τοποθετηθεί για τους ισχυρισμούς της θείας ότι την πίεσαν για να ομολογήσει, απάντησε «ας ρωτήσουν τα παιδιά της…», προσθέτοντας πως «αυτή λέει ασυναρτησίες. Σκοπός της είναι η εξαπάτηση και τα χρήματα. Δεν είναι θέμα σeξουαλικό, αλλά οικονομικό».


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf5tnoxda7jl-sf)

Ο παππούς πρόσθεσε πως κατάφερε να δει τις εγγονές του, οι οποίες παρακολουθούνται απο παιδοψυχολόγο, αναφέροντας: «Μεσολάβησαν κοινωνικοί λειτουργοί, οι ασφάλειες, τους δώσαμε φαγητό. Οποιον συγγενή έβλεπαν, τον αγκάλιαζαν και έκλαιγαν. Τα παιδιά την πληρώνουν». Και πρόσθεσε: «Είναι αμαρτία να παίρνουν απουσίες, είναι και καλές μαθήτριες».

«Χάρηκα που τα είδα καλά και είδαν κι εκείνα τις φίλες τους και χάρηκαν και αυτά», συμπλήρωσε η γιαγιά των κοριτσιών.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: