Ρόδος: Ασέλγησε σε 19χρονη ενώ της έκανε μασάζ

Ελεύθερος αφέθηκε ένας 49χρονος Έλληνας μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μιας 19χρονης, στην οποία κατηγορείται ότι ασέλγησε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ενώ της έκανε μασάζ στο κατάστημά του στην Ιαλυσό της Ρόδου.

Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι είχε πιάσει δουλειά στο κατάστημα του 49χρονου που προετοιμάζεται για την θερινή περίοδο και δέχθηκε να της διδάξει ένα θαλάσσιο σπορ. Όταν τελείωσαν, πήγε να κάνει μπάνιο και επέστρεψε φορώντας το μαγιό της στο μαγαζί, όπου ο ιδιοκτήτης προσφέρθηκε να της κάνει μασάζ μόνο στην πλάτη.

Σύμφωνα με την 19χρονη όμως, παρά τις αντιρρήσεις της, άρχισε να κάνει μαλάξεις στα στήθη και τους γλουτούς της και ασέλγησε με τα δάχτυλά του στην ευαίσθητη περιοχή της.

Όταν η κοπέλα έβαλε τα κλάματα, ο 49χρονος την πίεσε να φάνε πίτσα, αλλά τελικά κατάφερε να φύγει και διηγήθηκε στους δικούς της όσα συνέβησαν, με αποτέλεσμα να υποβάλλει μήνυση.

Από την πλευρά του, ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε ότι όλα είναι ψέματα, αλλά ο εισαγγελέας υπηρεσίας του όρισε ρητή δικάσιμο για τις 26 Φεβρουαρίου 2019 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: