«Ρεμπέτικο Βεράνι»: Η νέα εκπομπή με παρουσιαστή τον Σταύρο Σβήγκο (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

Το «Ρεμπέτικο Βεράνι», με οικοδεσπότη τον Σταύρο Σβήγκο μαζί με τους αδερφούς Αντώνη και Θοδωρή Ξηντάρη, κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 22:00 το βράδυ μέσα από την συχνότητα του ATTICA TV.

Η νέα εκπομπή, που λείπει από την ελληνική τηλεόραση, έρχεται κάθε Σάββατο στους δέκτες μας, φιλοξενώντας μουσικούς και τραγουδιστές που αγαπούν και υπηρετούν αυτό το σπουδαίο είδος της ελληνικής μουσικής.
Ο τίτλος «Ρεμπέτικο Βεράνι» εμπεριέχει έννοιες που μας θυμίζουν στίχους από τα ρεμπέτικα τραγούδια αλλά και παλιές διάσημες ρεμπέτικες σκηνές που δεν υπάρχουν πια. Το βεράνι άλλωστε, είναι μια λέξη που σημαίνει χάλασμα, ερείπιο, ό,τι έχει απομείνει μετά την πυρκαγιά και την καταστροφή.
Σε κάθε επεισόδιο της νέας εκπομπής του ATTICA TV, ο Σταύρος Σβήγκος συνθέτει μια μεγάλη παρέα που παίζει τραγούδια, λέει ιστορίες, αυτοσχεδιάζει και γελάει, όπως κάνουν ακριβώς όλες οι παρέες στα ρεμπετάδικα.
Κάθε Σάββατο, στις 22:00 το βράδυ, το «Ρεμπέτικο Βεράνι» φιλοξενεί και ένα μικρό θεματικό αφιέρωμα. Στον Μάρκο Βαμβακάρη και τη θρυλική Τετράδα του Πειραιά, στη Μαρίκα Νίνου και τον Βασίλη Τσιτσάνη, στον Μανώλη Χιώτη, τον Γιώργο Μητσάκη, στα απαγορευμένα ρεμπέτικα, στα σμυρναίικα. 

Καλεσμένοι είναι εκλεκτοί καλλιτέχνες του Ρεμπέτικου όπως η Κατερίνα Τσιρίδου, ο Βασίλης Κορακάκης με την κομπανία του, η Ασπασία Στρατηγού, η Στέλλα Καρύδα, η Σοφία Παπάζογλου, ο Αλκαίος Σουγιούλ με τους Σουαρέ, η Ειρήνη Τουμπάκη, ο Μπάμπης Τσέρτος, η Άντζελα Ορφανού, ο Βασίλης Προδρόμου, η Σταυρούλα Μανωλοπούλου, οι Santa Bella και πολλοί άλλοι.

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: