Πρωταγωνιστής στο Διεθνές Φεστιβάλ Φανταστικού Κινηματογράφου Sitges το CUPRA DarkRebel

Το φεστιβάλ ξεκινάει σήμερα 5 Οκτωβρίου και θα καλωσορίσει καλεσμένους από τον χώρο του κινηματογράφου μαζί με χιλιάδες fans. Μέχρι τις 15 Οκτωβρίου που θα διαρκεί το φεστιβάλ η CUPRA, ως Επίσημος Αυτοκινητιστικός Συνεργάτης του Διεθνούς Φεστιβάλ Φανταστικού Κινηματογράφου, θα είναι παρούσα στο event με μία σειρά δραστηριοτήτων για τους συμμετέχοντες..

H συνεργασία της CUPRA με το φεστιβάλ επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά τη δέσμευσή της να εμπνεύσει και να ξεπεράσει τα όρια. Για τον λόγο αυτό, η μάρκα θα παράσχει τον αυτοκινητιστικό της στόλο για τις ανάγκες μεταφοράς στην εκδήλωση και θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να πάρουν μέρος σε μία αποκλειστική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας, που θα τους οδηγήσει σε  ένα ταξίδι φαντασίας, ολοκληρώνοντας αυτή την εμπειρία με ένα CUPRA party.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Sitges της Καταλονίας, ξεκίνησε το 1968. Από τότε μέχρι σήμερα  έχει γίνει ένα από τα πιο αξιόλογα φεστιβάλ κινηματογράφου παγκοσμίως. Παρουσιάζονται φιλμ, ταινίες μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ που γυρίστηκαν πρόσφατα και δεν έχουν προβληθεί ακόμα στην Ισπανία. Το φεστιβάλ αποτελεί την πιο σημαντική παγκοσμίως κινηματογραφική παρουσίαση ταινιών θρίλερ και φαντασίας και φέτος θα βραβευτεί εκεί ο παραγωγός μεγάλων ταινιών J.A Bayona.

Ο Sven Schuwirth, COO CUPRA δήλωσε: «Η συνεργασία μας με το Φεστιβάλ Φανταστικού Κινηματογράφου είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να υπογραμμίσουμε τη δημιουργικότητα και την καινοτομία που χαρακτηρίζει την CUPRA. Αυτή τη χρονιά το φεστιβάλ θα προβάλει μία σειρά δραστηριοτήτων της CUPRA, που θα δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή με την μάρκα και να ανακαλύψουν περισσότερα για τα μοντέλα μας, καθώς επίσης και να απολαύσουν μοναδικές και ξεχωριστές εμπειρίες.»

To CUPRA DarkRebel -το πρωτότυπο αυτοκίνητο που είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με την CUPRA Tribe μέσω του Hyper Configuration της μάρκας- είναι ένα βασικό στοιχείο της εκδήλωσης. Περισσότερες από 270,000 διαμορφώσεις πραγματοποιήθηκαν και συντέλεσαν στα χαρακτηριστικά και στη σχεδίαση του αυτοκινήτου, το οποίο αποκαλύφθηκε τον προηγούμενο μήνα στην Έκθεση του Μονάχου. Το CUPRA DarkRebel εκπροσωπεί την ασυμβίβαστη προσέγγιση της μάρκας και το μήνυμα «τι είναι κρυμμένο στο σκοτάδι» ταιριάζει απόλυτα με τον στόχο του φεστιβάλ που απευθύνεται στον φανταστικό κινηματογράφο.

Η CUPRA τον περασμένο Ιούλιο ανακοίνωσε συνεργασία- χορηγία δύο ετών με το φεστιβάλ κινηματογράφου και μέσω αυτής της συνεργασίας στοχεύει να προωθήσει την εκδήλωση και να συνεισφέρει στην αναγνώριση ενός είδους κινηματογράφου που βασίζεται στη δημιουργικότητα .

Η CUPRA , που είναι μια αντισυμβατική μάρκα,  συνδυάζει το συναίσθημα, την ηλεκτροκίνηση και τις επιδόσεις, για να εμπνεύσει τον κόσμο από την Βαρκελώνη. Λανσαρίστηκε ως ανεξάρτητη μάρκα το 2018, έχει την εταιρική της έδρα και το εργαστήριο των αγωνιστικών της αυτοκινήτων στο Martorell (Βαρκελώνη), καθώς και ένα δίκτυο εξειδικευμένων σημείων πώλησης σε όλο τον κόσμο.

Πρωταγωνιστής στο Διεθνές Φεστιβάλ Φανταστικού Κινηματογράφου Sitges το CUPRA DarkRebel gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: