«Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά: Από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στον ΣΚΑΪ (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

Η Φαίη Σκορδά έρχεται στον ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 09.40, θα φτιάχνει το «Πρωινό μας»!

Στο νέο της σπίτι, η Φαίη Σκορδά θα φιλοξενεί καθημερινά τη χαρά, την αισιοδοξία, την αληθινή τηλεοπτική ψυχαγωγία αλλά και όσα μας απασχολούν, με έγκυρη δημοσιογραφική και κριτική ματιά. Η Έλενα Χριστοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άγγελος Βουράκης, θα σχολιάζουν με τη δική τους οπτική όσα συμβαίνουν αλλά και τα αποκλειστικά θέματα της συντακτικής ομάδας της εκπομπής.
Ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου θα κρατά τους τηλεθεατές ενήμερους με τα γρήγορα αντανακλαστικά του στα πιο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, ενώ η Ελεάννα Τρυφίδου θα μας «ταξιδεύει» σε όλο τον κόσμο, με διεθνείς ειδήσεις. 
Ο καταξιωμένος και αγαπημένος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος επιστρέφει τηλεοπτικά στο «Πρωινό μας» και μοιράζεται τα μυστικά του για το καθημερινό τραπέζι, ενώ η καθηγήτρια Αστρολογίας, Βάσια Μαυράκη, θα δίνει τις απαντήσεις του ζωδιακού κύκλου στις απορίες της καθημερινότητας. 
Κι επειδή όλοι απολαμβάνουμε να παρακολουθούμε όμορφες και φιλικές συζητήσεις, εκλεκτοί καλεσμένοι από όλους τους χώρους θα φιλοξενούνται από τη Φαίη στο πλατό του «Πρωινού μας», κάθε φορά που έχουν κάτι ενδιαφέρον και σημαντικό να μοιραστούν μαζί μας!

Η Φαίη έρχεται στον ΣΚΑΪ για να κάνει πιο όμορφο το «Πρωινό μας»! Από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 09:40 στον ΣΚΑΪ!
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Φώτης Βλαχογιάννης
ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Ελεάννα Τρυφίδου
ΒΟΗΘΟΙ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑΣ: Άρης Λιαπάτης, Ευφημία Δήμου
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Μάντυ Ιγγλέση 

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: