Πώς μπορείτε να παραγγείλετε το εντυπωσιακό “My Ami Buggy” της Citroen-Πότε έρχεται στην Ελλάδα

Όταν πριν από μερικούς μήνες είδαμε από κοντά το φοβερό μικρό ηλεκτρικό χωρίς πόρτες αυτοκίνητο της Citroen το πρώτο που ρωτήσαμε ήταν πότε θα έρθει στην Ελλάδα. Τελικά οι Γάλλοι αποφάσισαν να κατασκευάσουν τη νέα ειδική έκδοση  “My Ami Buggy” αλλά σε εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό.

Τα κομμάτια που θα παραχθούν θα είναι αποκλειστικά 1000 και θα διανεμηθούν σε10 ευρωπαϊκές χώρες. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η Ελλάδα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσαν οι Γάλλοι η πώληση του My Ami Buggy θα ξεκινήσει στις 20 Ιουνίου στις 10 π.μ μέσω του site του Citroën Ami

Οι πρώτες παραδόσεις θα αρχίσουν από το Σεπτέμβριο. Ευτυχώς για την Ελλάδα θα έχουμε ακόμη καλοκαίρι. Λόγω του περιορισμένου αριθμού αυτοκινήτων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τυχεροί αυτοί που θα προλάβουν να κάνουν τις μετακινήσεις χωρίς πόρτες. Ο ταχύτερος πελάτης που το 2022 ολοκλήρωσε αγορά αυτοκινήτου μέσω του site της Citroen χρειάσθηκε μόλις 2 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα. Χρόνος ρεκόρ.

Όπως βλέπετε και εσείς στις φωτογραφίες πρόκειται για ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο με όμορφη εμφάνιση και αίσθηση ελευθερίας. Δεν έχει πόρτες και οροφή. Το χακί χρώμα με τις κίτρινες διακοσμητικές γραμμές το κάνει να ξεχωρίζει.

Τα προστατευτικά στους θόλους των τροχών, οι ενισχυμένοι προφυλακτήρες και οι  ποδιές,  ενισχύουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του. Αυτή η νέα ειδική έκδοση είναι εξοπλισμένη με πολλά πρόσθετα αποκλειστικά αξεσουάρ, όπως διαφανή καλύμματα θυρών για την προστασία των επιβατών από τη βροχή, ένα αφαιρούμενο τσαντάκι με φερμουάρ για την αποθήκευση μικρών καθημερινών αντικειμένων, που τοποθετείται με ασφάλεια στο κέντρο του τιμονιού. Το Citroën “My Ami Buggy”  με τα μαύρα προστατευτικά στοιχεία στους θόλους των τροχών, τους προφυλακτήρες και τα μαρσπιέ, την αεροτομή οροφής, τα μαύρα διακοσμητικά στα φώτα και το πάνω τμήμα του αμαξώματος, επιβεβαιώνει τον περιπετειώδη χαρακτήρα του.

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι ιδιαίτερα προσεγμένο με διακοσμητικές ραφές στα καθίσματα και τα πατάκια , με θήκες αποθήκευσης η ακόμη και έναν γάντζο που συγκρατεί τη γυναικεία τσάντα.

Οι Γάλλοι σκέφθηκαν ότι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο χωρίς πόρτες και χωρίς οροφή προσφέρει μεγαλύτερη αίσθηση ελευθερίας στον οδηγό και συνοδηγό. Ωστόσο, για να προστατευτεί από τις καιρικές συνθήκες, έχουν προστεθεί και προστατευτικά στοιχεία εξοπλισμού.

Νέα πλαστικά καλύμματα με φερμουάρ έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τους επιβάτες από τις καιρικές συνθήκες. Αυτά έρχονται επιπρόσθετα της αντίστοιχης προστασίας της οροφής, προκειμένου να κλείνει η καμπίνα και να προστατεύει τους επιβάτες από τον αέρα, το κρύο ή τη βροχή.

Για καθημερινή χρήση, όταν οι επιβάτες θέλουν φρέσκο αέρα, απλά αναδιπλώνουν τα καλύμματα προς τα πίσω και στη συνέχεια τα στερεώνουν στις κολόνες των θυρών με κλιπ. Σε περίπτωση που δεν τα χρειάζονται, υπάρχει η δυνατότητα τα καλύμματα να αφαιρεθούν πλήρως, και να αποθηκευτούν σε κάποιο γκαράζ.

Ένα έξυπνο σύστημα κλεισίματος οροφής έχει δημιουργηθεί για εύκολη χρήση. Η υφασμάτινη οροφή σε μαύρο χρώμα είναι αδιάβροχη και διαθέτει φερμουάρ, οπότε είναι πρακτική και εύκολη στο χειρισμό.

Πλήρως ενσωματωμένο στη συνολική σχεδίαση του μοντέλου, χάρη στην ελαστικότητα του υφάσματος, το κάλυμμα της οροφής ταιριάζει απόλυτα στο στυλ του οχήματος. Ακόμα και όταν είναι τυλιγμένο, στηρίζεται σταθερά στο πίσω μέρος του οχήματος.

Νέα πλαίσια θυρών και οροφής για την καλύτερη ενσωμάτωση νέου εξοπλισμού, καθώς και την ενίσχυση του στυλ

Τα πλαίσια των θυρών και της οροφής, έχουν διαφοροποιηθεί για να στερεώνονται εκεί τα διάφανα καλύμματα θυρών και το μαλακό ύφασμα της οροφής, ώστε να ενσωματώνονται αρμονικά με το αμάξωμα για τέλεια εμφάνιση και προσεγμένο φινίρισμα. Στο μπροστινό μέρος, το πλαίσιο της οροφής έχει επεκταθεί σχηματίζοντας αλεξήλιο για τους επιβαίνοντες.

Νέος πίνακας οργάνων

Η οθόνη με τις πληροφορίες που αφορούν την κατάσταση της μπαταρίας του «My Ami Buggy» και την ταχύτητα κίνησης, βρίσκεται ακόμα στην κολόνα του τιμονιού αλλά διαθέτει ένα νέο τοξωτό καπάκι με ρετρό διάθεση.

Ένα έξυπνο σύστημα αποθήκευσης που προέρχεται από το πρωτότυπο AmiBuggy

Η νέα έκδοση του «My Ami Buggy» περιλαμβάνει ένα στοιχείο των ειδικών αποσκευών σε οξύ κίτρινο που είχαμε δει το Δεκέμβριο του 2021 στο πρωτότυπο Ami Buggy. Ένα μοναδικό και ευφάνταστο διακοσμητικό στοιχείο, η φορητή τσάντα, που ταιριάζει στο κοίλο σχήμα του κέντρου του τιμονιού. Η πρόσθετη αυτή θήκη αποθήκευσης που διαθέτει και φερμουάρ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση προσωπικών αντικειμένων.

Ένα ηχείο Ami και νέα αξεσουάρ, συμπληρώνουν τη γκάμα εξοπλισμού σε αυτήν τη νέα περιορισμένη έκδοση “My Ami Buggy”.

Το Ultimate Ears Boom, είναι ένα ελαφρύ ηχείο Bluetooth που μπορεί να μεταφερθεί εύκολα οπουδήποτε. Οι λάτρεις της μουσικής θα εκτιμήσουν τον ισχυρό και καθηλωτικό 360° ήχο. Αδιάβροχο και στιβαρό, με 15 ώρες αυτονομία μπαταρίας, θα προσφέρει μουσική υπόκρουση στις πιο αξέχαστες στιγμές των διαδρομών και όχι μόνο. Το ηχείο μέσα στο «My Ami Buggy», βρίσκει τη θέση του σε μια ειδική θήκη του ταμπλό, πίσω από το τιμόνι.

 

 

Πώς μπορείτε να παραγγείλετε το εντυπωσιακό “My Ami Buggy” της Citroen-Πότε έρχεται στην Ελλάδα gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: