Πως μπορείτε να κάνετε ακόμη πιο λειτουργικό για τις διακοπές σας το νέο Nissan X-Trail

Το «εξηλεκτρισμένο» τέταρτης γενιάς Nissan X-Trial είναι ένα οικογενειακό αυτοκίνητο που προσφέρετε για μικρές η μεγάλες μετακινήσεις αλλά και για εκδρομές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και γίνονται πιο περιπετειώδεις.

Με περισσότερες από επτά εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως από την κυκλοφορία του το 2001, το X-Trail έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή οικογενειακά οχήματα περιπέτειας στον κόσμο.

Τι χρειάζεται όμως εκτός από τον χρόνο και τη διάθεση για να κάνεις πιο «δυνατό» και εντυπωσιακό το X-Trail ;  Χρειάζεται η σωστή επιλογή των έξυπνων αξεσουάρ που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε οδηγού.

Μετά το πρόσφατο λανσάρισμα του X-Trail, η Nissan για το εμβληματικό της οικογενειακό SUV παρουσίασε 32 premium αξεσουάρ σε τρεις κατηγορίες που είναι η  διακριτική σχεδίαση, η άνετη λειτουργικότητα και η χρηστική ευκολία.

Αξεσουάρ με διακριτικό σχεδιασμό

Όσον αφορά τα αξεσουάρ που προσφέρουν βελτιώσεις στη σχεδίαση, η Nissan διαθέτει κομψές ζάντες αλουμινίου 18″, για όσους επιθυμούν να έχουν έτοιμο, ανά πάσα στιγμή, ένα σετ με  χειμερινά ελαστικά. Για μεγαλύτερη στιβαρότητα, υπάρχει ένα σκούρο ασημί προστατευτικό πλαστικό κάλυμμα για το πάτωμα κάτω από τον προφυλακτήρα. Ομοίως, ένα σκούρο ασημί προστατευτικό για τον πίσω προφυλακτήρα είναι διαθέσιμο.

Στα λοιπά εξωτερικά αξεσουάρ περιλαμβάνονται σκούρα ασημί καλύμματα καθρεπτών, χρωμιομένο επάνω φινίρισμα για την πίσω πόρτα και σκούρο ασημί φινίρισμα εισαγωγής αέρα για μπροστά.

Για το εσωτερικό, υπάρχουν δύο επιλογές φωτιζόμενων μαρσπιέ εισόδου: ένα με λογότυπο X-Trail, ή ένα με λογότυπο e-POWER.

Αξεσουάρ με άνετη λειτουργικότητα

Για πρόσθετη λειτουργικότητα, οι οικογενειακές περιπέτειες θα αναβαθμιστούν με  το σύστημα μεταφοράς ποδηλάτων που είναι τοποθετημένο στην οροφή (και που μπορεί να μεταφέρει έως και τέσσερα ποδήλατα), ή με το αντίστοιχο σύστημα τριών ποδηλάτων που τοποθετείται στο πίσω μέρος του οχήματος. Με την προσθήκη της επιλογής μπαρών οροφής, οι αγοραστές μπορούν να προσδέσουν ένα σύστημα μεταφοράς πέδιλων σκι (για τέσσερα έως έξι ζευγάρια) ή μια μπαγκαζιέρα οροφής.

Για το πορτμπαγκάζ του X-Trail, διατίθεται  ένα πλέγμα φορτίου που μπορεί επίσης να κρατήσει τον οικογενειακό σκύλο με ασφάλεια στο πίσω μέρος, θήκες με διαχωριστικά για να εμποδίζουν την μετακίνηση των αντικειμένων, καθώς και προστατευτικό ταπέτο που εκτείνεται ακόμη και προς τα έξω, για να καλύψει τον πίσω προφυλακτήρα προς αποφυγή γρατσουνιών. Εναλλακτικά, μια αναστρέψιμη επένδυση του δαπέδου προσφέρει προστασία, χάρη σε μια ελαστική επίστρωση από την μία πλευρά και στο βελούδο από την  άλλη.

Ένα αποσπώμενο πίσω φως στην πίσω πόρτα, προσφέρει επιπλέον ορατότητα και ευκολία στην αναζήτηση αντικειμένων σε ένα φορτωμένο πορτμπαγκάζ. Ομοίως, για να αποφύγουν τη λάσπη ή τις λακκούβες τη νύχτα, οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν εξωτερικό φωτισμό καλωσορίσματος που είναι τοποθετημένος κάτω από τις πλαϊνές πόρτες μεταξύ των τροχών.

Αξεσουάρ με γνώμονα την χρηστική ευκολία

Με βάση την πληροφόρηση από τους αγοραστές των προηγούμενων γενεών του X-Trail, διατίθενται συνδυασμοί αξεσουάρ, ως πακέτα, που αντικατοπτρίζουν την μέγιστη δυνατή χρηστική ευκολία.

Για την ατρόμητη οικογένεια, το Adventurer Pack προσφέρει πατάκια, πλήρη προστασία πορτμπαγκάζ, προστατευτικό εισόδου αποσκευών, λασπωτήρες, εγκάρσιες μπάρες οροφής, αφαιρούμενο κοτσαδόρο με ηλεκτρική παροχή, αποσπώμενο φως πίσω πόρτας, ανεμοθραύστες  παραθύρων και προστατευτική μεμβράνη πόρτας.

Για τους κατόχους και χρήστες του X-Trail που είναι περισσότερο προσανατολισμένοι στο στυλ, το Modernist Pack προσφέρει φωτιζόμενα μαρσπιέ εισόδου με λογότυπο X-Trail ή λογότυπο e-POWER, εξωτερικά φώτα καλωσορίσματος, προστατευτικό κάλυμμα δαπέδου για τον εμπρός και τον πίσω προφυλακτήρα, καθώς και αφαιρούμενο κοτσαδόρο με ηλεκτρική παροχή.

Ο Johnny Fernandes, Διευθυντής Ανταλλακτικών & Αξεσουάρ στο Product Marketing δήλωσε:

« Είτε πρόκειται για αυτόν που αναζητά την ευκολία, είτε για τον εξερευνητή που κάποιοι κρύβουμε μέσα μας, τα αξεσουάρ για το ολοκαίνουργιο X-Trail προσφέρουν αξία για όλους. Τα αξεσουάρ παρέχουν επιπλέον άνεση, ευελιξία και βελτιωμένη εμφάνιση, επιτρέποντας στους πελάτες μας να προσαρμόσουν το X-Trail τους στις ανάγκες ή τις προτιμήσεις τους».

Για τα αξεσουάρ που απευθύνονται στο X-Trail αναφέρθηκε και ο Stephane Lamari, Αντιπρόεδρος Aftersales της Nissan AMIEO: « Η ολοκληρωμένη γκάμα αξεσουάρ που διατίθεται για το νέο X-Trail θα επιτρέψει στους πελάτες μας να έχουν ακόμα πιο συναρπαστικές οικογενειακές περιπέτειες, με πρόσθετη άνεση, χρηστικότητα και στυλ» .

Ανακαλύψτε την συναρπαστική γκάμα αξεσουάρ του νέου Nissan X-Trail στο https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/xtrail/accessories.html

 

Πως μπορείτε να κάνετε ακόμη πιο λειτουργικό για τις διακοπές σας το νέο Nissan X-Trail gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: