Πόλεμος στην Ουκρανία: "Περιμένουμε όπλα από ΗΠΑ και Βρετανία για να προστατεύσουμε τον ουρανό μας", λένε οι Ουκρανοί

Οι Ουκρανοί θα αποκτήσουν ισχυρά πολεμοφόδια για να πολεμήσουν τους Ρώσους, ανέφερε ο Ουκρανός πρέσβης στην Ιαπωνία, Σεργκίβ Κορσούνσκι

Τον ουρανό της θα μπορεί να προστατεύει από τις ρωσικές επιθέσεις λίαν συντόμως η Ουκρανία, δηλώνει ο Ουκρανός πρέσβης στην Ιαπωνία, Σεργκίβ Κορσούνσκι, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro».

«Θα μπορούμε σύντομα να προστατεύσουμε τον ουρανό και τις πόλεις μας από τις ρωσικές επιθέσεις καθώς αναμένουμε υπερσύγχρονο στρατιωτικό εξοπλισμό από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο», τόνισε ο Σεργκέι Κορσούνσκι ξεκαθαρίζοντας ότι οι Ουκρανοί θα αποκτήσουν ισχυρά πολεμοφόδια για να πολεμήσουν τους Ρώσους.

«Αυτοί (οι Ρώσοι) εξακολουθούν να έχουν την υπεροχή στην αεροπορία, τα αεροπλάνα και τους πυραύλους κι εμείς περιμένουμε να αρχίσουμε να λαμβάνουμε υπερσύγχρονο εξοπλισμό από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο για να προστατεύσουμε τους ουρανούς και τις πόλεις μας», όπως ανέφερε ο Ουκρανός διπλωμάτης ,στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Όταν οι Ρώσοι εκτοξεύουν πυραύλους Κρουζ (…) πρέπει να τους αναχαιτίσουμε. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε αυτόν τον σύγχρονο εξοπλισμό», πρόσθεσε.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: