«Ποιος είναι πρωινιάτικα;» με τη Μπέττυ Μαγγίρα: Aπό τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στο OPEN (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

Η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», με τη Μπέττυ Μαγγίρα, επιστρέφει στο OPEN από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, στις 09:50 το πρωί.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, με τη γλυκιά και αλέγρα «συμμορία» του «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»,  επιστρέφει ανανεωμένη και… άκρως επικίνδυνη, τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 09:50, αποφασισμένη να μας ξεσηκώνει καθημερινά  με χιούμορ, ευαισθησία και ανεμελιά.
Όλα τα νέα της σοουμπίζ,  αποκλειστικές συνεντεύξεις, καλεσμένοι και συνδέσεις με όλες τις γωνιές του πλανήτη θα συνθέσουν την πιο απολαυστική πρωινή συνήθεια.
Μαζί με τη Μπέττυ, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και η Μαρία Αντωνά θα μας κρατάνε την καλύτερη παρέα με ταπεραμέντο και πολύ γέλιο.
Ο Δημήτρης Σαράντος θα μας ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο του Χόλυγουντ με ειδήσεις από τη ζωή των αγαπημένων stars και η Αθηνά Αφαλίδου θα «οργώνει» με περιπετειώδη διάθεση ολόκληρη την Αθήνα.
Τις αστρολογικές τάσεις, συμβουλές και ευκαιρίες της μέρας θα μας δίνει η Άντζελα Τίκη, ενώ ο Νίκος Καρβέλας θα μοιράζεται μαζί μας τον μαγικό κόσμο των γεύσεων αποκαλύπτοντας όλα τα μυστικά της κουζίνας του.

Αρχισυνταξία: Δέσποινα Γρηγοροπούλου
Σκηνοθεσία: Βάνιας Βλαχοδημητρόπουλος
«Ποιος είναι πρωινιάτικα;», με τη Μπέττυ ΜαγγίραΚαθημερινά, από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, στις 09:50, στο OPEN!

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: