Ποια αντικείμενα σε ένα ξενοδοχείο είναι τα πιο βρώμικα;

Είτε είστε σε διακοπές είτε ταξιδεύετε για δουλειά, το τελευταίο πράγμα για το οποίο θέλετε να ανησυχείτε είναι για το εάν το δωμάτιο του ξενοδοχείου χρειάζεται καθάρισμα.

Ναι, μπορεί η καμαριέρα να επιμελείται καθημερινά την καθαριότητα του δωματίου, ωστόσο, τίποτα δεν είναι τόσο καθαρό όσο φαίνεται.

Τα τηλεχειριστήρια, οι πόρτες και οι διακόπτες παραμένουν βρώμικα. Συχνά «καταφύγιο» σε αυτά βρίσκει το βακτήριο E.Coli.

«Τα τηλεχειριστήρια μπορούν να έχουν ακόμα και E.Coli, που σημαίνει πως κάποιος μπορεί να τα έπιασε, αφού έχει βγει από την τουαλέτα και δεν έπλυνε τα χέρια του», λέει ο διευθυντής προγράμματος του Hotel Restaurant Management Program.

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτά. Αν και τα σεντόνια ανανεώνονται καθημερινά, το κουβερλί, λόγω του όγκου του, είναι δύσκολο να καθαριστεί. Οπότε σκεφτείτε την επόμενη φορά που θα καθίσετε επάνω στο κρεβάτι μετά από ένα μακρύ ταξίδι.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε στην επόμενη εξόρμησή σας, είναι να έχετε μαζί υγρά μαντιλάκια για να καθαρίσετε ορισμένα από τα αντικείμενα, μειώνοντας έτσι της πιθανότητες μεταφοράς βακτηρίων.

karfitsa.gr-Diethni

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: