Πλεύρης: Οι γιατροί παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στον 16χρονο

«Η διοίκηση και οι γιατροί του Ιπποκράτειου παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στον 16χρονο και ενημερώνουν συνεχώς την οικογένειά του «για την κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας του», σημειώνει υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, αναφορικά με την επίθεση που δέχεται ο διοικητής και γιατροί του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Ο υπουργός Υγείας κάνει λόγο για «στοχοποίηση διοικητών νοσοκομείων και γιατρών με πράξεις τραμπουκισμού», που «είναι απολύτως καταδικαστέες» και καλεί να μείνει εκτός νοσοκομείων η τοξικότητα.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Πλεύρη

«Η στοχοποίηση διοικητών νοσοκομείων και γιατρών με πράξεις τραμπουκισμού είναι απολύτως καταδικαστέες. Η διοίκηση και οι γιατροί του Ιπποκράτειου νοσοκομείου παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στον 16χρόνο συμπολίτη μας και ενημερώνουν συνεχώς την οικογένειά του για την κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας του.

Όσοι δυναμιτίζουν το κλίμα με εμπρηστικές πολιτικές δηλώσεις, προκλητικές συνδικαλιστικές ανακοινώσεις ή διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις, στην πραγματικότητα συμβάλουν στη στοχοποίηση της διοίκησης και των γιατρών του νοσοκομείου. Ας αφήσουν έξω τα νοσοκομεία μας από αυτήν την τοξικότητα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: