Πιτσιρικάς… τσακώθηκε με τον Άγιο Βασίλη και του έστειλε απειλητικό γράμμα: «Αγαπητέ χοντρέ, ελπίζω να πεθάνεις»

Viral έχει γίνει ένα βίντεο στο TikTok, όπου ο δημιουργός του διαβάζει γράμματα που έχουν στείλει παιδιά στον Άγιο Βασίλη, με μία επιστολή από το 2017 να ξεχωρίζει.

Το παιδί ήταν θυμωμένο που πήρε μόνο το ένα από τα δύο δώρα της λίστας που είχε ετοιμάσει για τον Άγιο Βασίλη και έτσι του έστειλε ξανά γράμμα, δίνοντάς του προθεσμία μίας εβδομάδας.

«Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, σου το γράφω αυτό την επομένη των Χριστουγέννων και είμαι πολύ λυπημένος που έλαβα μόνο το ένα από τα δύο δώρα που ζήτησα», γράφει ο πιτσιρικάς δίνοντας… dead line στον Άγιο.

Ωστόσο, ο… Άγιος Βασίλης δεν υπέκυψε και απάντησε στον μικρό Τζέρεμι: «λυπάμαι που είσαι απογοητευμένος από τα δώρα σου. Ζήτησες δύο πολύ ακριβά δώρα και ο Άγιος Βασίλης δεν μπορεί να κάνει τόσα πολλά. Αν συνεχίσεις να παραπονιέσαι, δεν θα έχω άλλη επιλογή από το να σε προσθέσω στη λίστα των άτακτων την επόμενη χρονιά».

Αυτή η απάντηση ήταν η αφορμή ο μικρός Τζέρεμι να ξεσπάσει και να στείλει ακόμη ένα γράμμα, που μόνο μέσα στο κλίμα των Χριστουγέννων δεν ήταν: «Αγαπητέ χοντρέ, οι απειλές σου δεν με φοβίζουν. Έπαιξα το παιχνίδι σου και δεν έφερες δεύτερο. Να φοβάσαι ότι φαίνεσαι αργός και εύκολος να σκοτωθείς. Απόλαυσε τα μπισκότα σου του χρόνου γιατί θα είναι δηλητήριο. Ελπίζω να πεθάνεις, Τζέρεμι», έγραφε το γράμμα του μικρού.

@koko_mink

Jeremy was NOT playing about his Christmas!!! #greenscreen #christmas #santa

♬ original sound – Kodi Mink

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙΑγιος ΒασιληςΧριστουγεννα

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: