Πετράλωνα: Μαραθώνια κατάθεση της 22χρονης στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση βιασμών – «Φοβόμουν για τη ζωή μου»

Περισσότερες από τέσσερις ώρες κατέθετε στη ΓΑΔΑ η 22χρονη -σήμερα- κοπέλα για τη μήνυση κατά της μητέρας της σχετικά με την υπόθεση των Πετραλώνων. Στο επίκεντρο, ως γνωστόν, βρίσκονται οι βιασμοί της ίδιας και του αδερφού της, τόσο από τον ίδιο τους τον πατέρα όσο και από τους φίλους του.

Η δικηγόρος της 22χρονης, Δήμητρα Πλαστήρα, μιλώντας στον Alpha για το θρίλερ που βίωναν τα παιδιά της οικογενείας επί σειρά ετών ανέφερε πως  «ο πατέρας των παιδιών είχε παραβιάσει τα ασφαλιστικά μέτρα», είπε και πρόσθεσε: «Με τη σημερινή κατάθεση της 22χρονης στη ΓΑΔΑ, άρχισε ουσιαστικά η προκαταρκτική εξέταση της μήνυσης που έκαναν τον περασμένο Μάιο, η 22χρονη, ο 17χρονος αδερφός της και ο συγγραφέας κατά της μητέρας».

Τα παιδιά ισχυρίζονται ότι η μητέρα τους γνώριζε τα περί σeξουαλικής κακοποίησης και συγκάλυπτε. Ουσιαστικά σήμερα (σ.σ. 16.11.2022) μίλησε για πρώτη φορά η 22χρονη. Εξηγεί ότι στις προηγούμενες καταθέσεις της δεν είχε πει την αλήθεια, επειδή δεχόταν απειλές από τον πατέρα, τόσο για την ίδια της τη ζωή, όσο και για τη ζωή του αδερφού της».

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: