Πες μου το φετίχ σου να σου πω τι τύπος είσαι

Πες μου το φετίχ σου να σου πω τι τύπος είσαι

Πες μου το φετίχ σου να σου πω τι τύπος είσαι
Κάπου εκεί ανακαλύπτουν καινούργια πράγματα ο ένας για τον άλλον και όποια τρελά ή λιγότερα τρελά φετίχ μπορεί να έχει κάποιος. Για να δούμε τι μπορεί να υποδηλώνει το φετίχ που έχει ένας άντρας για την προσωπικότητα του!

Ποδολατρεία

Είναι περίεργο; Είναι αρκετά διαδεδομένο. Σημαίνει ότι ο καλός σας είναι ήμερος, όχι επικίνδυνος και ο τύπος του άντρα που κάνει πολλές ηλεκτρονικές αγορές στο eBay.

Πού θα τον συναντήσω; Το πιο πιθανό σε κατάστημα γυναικείων υποδημάτων. Μάλλον εκεί εργάζεται.

Θα πρέπει να ξεμπλέξω; Σίγουρα όχι. Στην χειρότερη περίπτωση, ίσως θα πρέπει να αγοράσετε μια καινούργια ντουλάπα για να στοιβάξετε τα πολλά ζευγάρια παπουτσιών.

Φαντασιακά ρόλων και εξουσίας

Είναι περίεργο; Κάποτε μπορεί και να ήταν, όμως χάρη στις 50 Αποχρώσεις του Γκρι, τα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια στο κρεβάτι είναι τόσο συνηθισμένα όπως ένα .
Που θα τον συναντήσω; Σε κανένα υπόγειο μπουντρούμι.
Θα πρέπει να ξεμπλέξω; Αν θέλει να σας δέσει από το πρώτο κιόλας ραντεβού τότε μάλλον πρέπει να το σκεφτείτε δύο φορές. Αν πάλι θέλει εσείς να το δέσετε, αρπάξτε την γραβάτα του και απολαύστε το!

σε δημόσιο χώρο

Είναι περίεργο; Όχι πραγματικά. Το σeξ σε εξωτερικούς και δημόσιους υπό τον φόβο ότι μπορεί να γίνει αντιληπτό από τους τριγύρω είναι ένα πολύ κοινό φετίχ για άντρες αλλά και για γυναίκες. Υπάρχει βέβαια ο κίνδυνος να πάτε για προσβολή δημοσίας αιδούς (αν σας κάνουν τσακωτούς.) Μήπως να το ξανασκεφτείτε;
Που θα τον συναντήσω; Στο πάρκο.
Θα πρέπει να ξεμπλέξω; Λοιπόν, αυτό το είδος της σχέσης θα τελειώσει με δυο τρόπους: είτε σε μια γuμνιστών είτε στο αστυνομικό τμήμα. Οπότε προχωρήστε με ευθύνη δική σας.

Λουτρινοφιλία

Είναι περίεργο; Ω, ναι – και αν κάποιος σας λέει το αντίθετο το πιθανότερο είναι να κρύβει στην ντουλάπα του μια στολή λαγουδάκι. Βασικά αυτό συνεπάγεται σeξ με διαφόρων ειδών ανθρωπόμορφων ζώων. Είναι το λεγόμενο «γούνινο σeξ» και οι λεγόμενοι λουτρινόφιλοι έχουν κόλλημα με κάθε λούτρινο ζωάκι.
Που θα τον συναντήσω; Στα jumbo.
Θα πρέπει να ξεμπλέξω; Για να μπλέξατε, τότε υποθέτω ότι έχετε κι εσείς το ίδιο φετίχ. Αλλά αν όχι, τότε μάλλον θέλετε να ξεμπλέξετε.

Ζαρτιέρες

Είναι περίεργο; Όχι είναι old time classic και μάλλον εδώ μιλάμε για τον κλασικό άντρα. Άλλωστε το φετίχ αυτό το ξέρουν και οι γυναίκες πώς είναι το αγαπημένο των αντρών. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα εσώρουχο που στενεύει τη μέση και τονίζει το μπούστο;
Που θα τον συναντήσω; Στο δρόμο, στη δουλειά, στο ασανσέρ. Κυκλοφορεί παντού.
Θα πρέπει να ξεμπλέξω; Όχι απαραίτητα, εκτός κι αν δεν σας αρέσουν τα ισορροπημένα πράγματα.

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: