Πένθος στο TikTok για την αγαπημένη μαϊμού με τους εκατομμύρια ακολούθους που έφυγε από τη ζωή

Η αξιολάτρευτη μαϊμού ανήκε σε ζευγάρι από το Τέξας 

Θλίψη επικρατεί στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok καθώς αγαπημένη μαϊμού, με 18 εκατομμύρια ακολούθους, πέθανε αιφνιδίως, ύστερα από έλεγχο ρουτίνας σε κτηνίατρο.

Το 12χρονο ζωάκι, ονόματι Τζορτζ, που είχε ξετρελάνει το Διαδίκτυο με τις κινήσεις του που έμοιαζαν τόσο με ανθρώπινες συμπεριφορές, δημιουργώντας κύμα ενθουσιασμό με τα βίντεο που ανέβαιναν, υπέκυψε στις επιπλοκές της αναισθησίας.Η αξιολάτρευτη μαϊμού ανήκε σε ζευγάρι από το Τέξας, το οποίο είχε στην κατοχή του τον Τζορτζ επί 10 ολόκληρα χρόνια.

Προχωρώντας σε ανάρτηση, την οποία διάβασαν τουλάχιστον 16,3 εκατομμύρια χρήστες, το ζευγάρι έγραψε το εξής αποχαιρετιστήριο μήνυμα:

«Ο Τζορτζ επισκέφθηκε τον κτηνίατρο για έναν τυπικό έλεγχο στα δόντια. Στη διάρκεια της επίσκεψης, σημειώθηκαν επιπολοκές λόγω της αναισθησίας και τότε ξεκίνησε μια δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Στη διάρκεια της μάχης, ο Τζορτζ δέχθηκε εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και ευχές για να τα καταφέρει. Στις 7 Ιουνίου, όμως, στις 16:00, έφυγε από τη ζωή».

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: