Πάτρα: Βαρύ κατηγορητήριο για 21χρονη μετά τις μολότοφ στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη θα βρεθούν σήμερα, Παρασκευή (18/11) οι τέσσερις συλληφθέντες για συμμετοχή στα επεισόδια της Πέμπτης με ρίψη δεκάδων μολότοφ εναντίον των αστυνομικών ενώ η πορεία για το Πολυτεχνείο ήταν σε εξέλιξη.


Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 αρχικά έγιναν οχτώ προσαγωγές ατόμων που είχαν εντοπιστεί από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, ωστόσο σε συλλήψεις μετατράπησαν μόνο οι τέσερις εξ αυτών.

Πρόκειται για μια κοπέλα 21 ετών και τρεις άνδρες ηλικίας 23, 22 και 19 ετών, που δηλώνουν φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών.

Βαρύτερες είναι οι κατηγορίες για την 21χρονη, καθώς της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, για κατοχή εκρηκτικών υλών, συμμετοχή σε διατάραξη κοινής ειρήνης και αντίσταση κατά της αρχής.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τους υπόλοιπους είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα και αφορούν συμμετοχή σε διατάραξη κοινής ειρήνης και αντίσταση κατά της αρχής.

Να σημειωθεί πως από την έρευνα που διεξήχθη διαπιστώθηκε πως το βράδυ της Πέμπτης (17/11) επί της οδού Κορίνθου έπεσαν συνολικά 40 βόμβες μολότοφ, αρκετές από τις οποίες ήταν συνδεδεμένες με γκαζάκια και κροτίδες.


.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: